Magazin Erkenci Kuş 12. son bölüm izle! 13. yeni bölüm ön izleme yayınlandı

Erkenci Kuş 12. son bölüm izle! 13. yeni bölüm ön izleme yayınlandı

Paylaş
Erkenci Kuş 12. son bölüm izle! 13. yeni bölüm ön izleme yayınlandı

Erkenci Kuş 12. bölüm dün akşam yeni gününde ekrana geldi. Erkenci Kuş son bölümde Metin'in kendisini aldatmasıyla büyük bir hüsran yaşayan Can, bir de Sanem'in zırvalarıyla uğraşmak zorunda kaldı. Ve ikili arasında savaş resmen başladı.

Erkenci Kuş, Ufak Tefek Cinayetler'in yeni sezona girmesiyle birlikte cumartesi günü ilk kez ekrana geldi. Erkenci Kuş son bölümde Can ile Metin'in dostluğu kopma noktasına gelirken iş yapmaları artık mümkün değil. Oynanan oyunu bir türlü içene sindiremeyen Can, Sanamem'i duysa neler olacak... İşe bu yüzden Sanem oldukça gergin... Her şey güzel giderken Can'a bir kez daha duvar örmek isteyen Sanem, sevdiği adama "Ben sizi beğenmiyorum" diyor. Bu sözler sonrası Can savaş başlatıyor.

Haberin Devamı

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜM İZLE

Albatros’un Can olduğunu anlayan Sanem artık gerçek hayatın da masal gibi yaşanabileceğine inanıyor. Aşkla havalara uçuyor.

Can, Polen’in doğum günü partisinden hızla çıkıp Sanem’in yanına gidiyor.

Ceycey, operadan çıkışta Ayhan’la buluşacak. Acaba yaşam koçuyla ilişkilerinde bir sonraki adım ne olacak?

Osman’nın yıldızı gittikçe yükseliyor; operadaki organik içecek markasının fotoğraf çekimlerinin baş kahramanı tabii ki Osman... Sette Deren ve Aylin’in savaşı sürüyor, Zebercet’se kıskançlığından yine yerinde duramıyor.

Peki Sanem, sakladığı sırları ne yapacak? Emre’yi bir itirafa ikna etmesi mümkün olacak mı?

ERKENCİ KUŞ 13. BÖLÜM

Son bölümün ardından Erkenci Kuş 13. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Yeni bölümde oyun üstüne oyun oynayan Sanem, son oyununda çuvallıyor. Can, Sanem'i yakalarken 10 dakika içerisinde toplantıya gelmesini istiyor.

Haberin Devamı