Magazin Erkenci Kuş 2. son bölüm izle! 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı...

Erkenci Kuş 2. son bölüm izle! 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı...

Paylaş
Erkenci Kuş 2. son bölüm izle! 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı...

Erkenci Kuş 2. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Erkenci Kuş son bölümde Sanem yine her şeyi eline yüzüne bulaştırdı. Can'a yakalandıktan sonra nasıl kıvıracağını şaşıran Sanem'in her sözü yanlış anlaşılmaya müsaitti. Şimdi Sanem'in nasıl toparlayacağı merak konusu...

Erkenci Kuş 2. bölümü dün akşam Star TV'de yayınlandı. Erkenci Kuş son bölümde Sanem ile Emre'nin planları Sanem yüzünden her seferinde altüst oluyor. İkilinin gizli konuşması sırasında havuza düşmesi ise yeni bir krizin başlangıcı oldu. Kıyafetlerini kurutmak için kaderi Can'ın yatak odasından geçen Sanem, yakalanınca nasıl olaydan sıyrılacağını düşünürken yine her şeyi eline yüzüne bulaştırdı.

Haberin Devamı

ERKENCİ KUŞ 2. BÖLÜM İZLE

ERKENCİ KUŞ 3. BÖLÜM FRAGMANI

Erkenci Kuş son bölümünün ardından 3. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Sanem gerçekleri anlatarak odaya nasıl girdiğini aktarıyor fakat Can bunu yanlış anlıyor. Can'ın imasına bozulan Sanem anında yakışıklı adama ağzının payını veriyor. Öte yandan Emre, Sanem'e yeni bir görev veriyor. Amaç şimdi Arzu ile Can'ı yan yana getirmemek... Fakat bunda yine başarılı olamayan Sanem üstüne üstlük bir de kıskançlık krizine giriyor.

Erkenci Kuş 10 Temmuz Salı akşamı Star TV ekranlarında...