Magazin Erkenci Kuş 4. son bölüm izle! Erkenci Kuş 5. yeni bölüm fragmanı

Erkenci Kuş 4. son bölüm izle! Erkenci Kuş 5. yeni bölüm fragmanı

Paylaş
Erkenci Kuş 4. son bölüm izle! Erkenci Kuş 5. yeni bölüm fragmanı

Erkenci Kuş 4. bölüm dün akşam ekranlara geldi. Star TV'de yayınlanan Erkenci Kuş son bölüme Fabri, Can ve Sanem arasında gerçekleşen sahneler damga vurdu. Can'ın Sanem'in elinden tutup partiyi terk etmesi ise seyirciyi heyeCanlandırdı. İkilinin yeni bir aşka yelken açıp açmayacağı merakla bekleniyor.

Erkenci Kuş 4. bölüm dün Star TV ekranlarında seyircisiyle buluştu. İlk günden itibaren seyirciyi ekrana kilitleyen Erkenci Kuş son bölümde Bakkal mevzusundan dolayı tüm oklar Sanem'e çevrildi ve evde gerilim yaşandı. Öte yandan Can ile Sanem'in arasındaki buzlar çekimler esnasında eridi ve ikili sempatik halleriyle eğlenceli anlar yaşattı.

Haberin Devamı

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜM İZLE

BÜYÜK İŞ CAN'IN OLDU!

Can'ın toplumsal olaylara karşı duyarlılığı işe yaradı... Fabri, işi Aylin'e değil, Can'a verdi. Bu durum Can cephesinde büyük bir mutluluğa neden olurken Emre, her şeyin sorumlusu olarak Sanem'i hedef aldı. Sanem patronunun tepkisiyle karşılaşınca morali alt süt oldu.

CAN SANEM'İ FENA KISKANDI

Davette tüm gözler elbisesi ve güzelliğiyle göz kamaştıran Sanem'deydi. Bu güzellik karşısında büyülenen Fabri, Sanem'den gözlerini alamadı. Güzel kadını ilk önce dans davet eden Fabri daha sonra parfümü bahane ederek Sanem'le konuşmak isteyince Can bu duruma fena halde bozuldu. Morali bozuk bir şekilde partiden ayrılmayı düşünen Sanem'e Fabri'nin ısrarlı tavrı Can'ı daha da sinirlendirirken yakışıklı adam Sanem'in elinden tutarak partiden ayrıldı. Sanem ne olduğunu anlamazken içten içe bu durum onu sevindirdi.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Erkenci Kuş 5. bölüm önizlemesi yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde Can, Sanem'in evine giderek annesi ve babasıyla koyu bir sohbete koyuluyor. Mevkibe ve Nihat; Can'ın sohbetinden bir hayli zevk alırken eve sonradan gelen neler olup bittiğine hiçbir anlam veremedi.

Erkenci Kuş 5. bölümüyle 24 Temmuz Salı akşamı Star TV ekranlarında...