Magazin Erkenci Kuş 5. yeni bölüm 2. fragman yayınlandı! Sanem'in nişanlısı Osman oldu!

Erkenci Kuş 5. yeni bölüm 2. fragman yayınlandı! Sanem'in nişanlısı Osman oldu!

Paylaş
Erkenci Kuş 5. yeni bölüm 2. fragman yayınlandı! Sanem'in nişanlısı Osman oldu!

Erkenci Kuş 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde Can ikide bir Sanem'in nişanlısını sorguluyor. Sanem de artık bir cevap vererek nişanlısının Osman olduğunu söylüyor. İşte işler bu saatten sonra karışmaya başlıyor.

Erkenci Kuş 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde Can Sanem'e "Senin nişanlın kim ya!" diye çıkışırken Sanem'in ağzından "Osman" ismi çıkıyor. Sanem, Ayhan'ı da alıp Osman'ın yanına koşarak nişanlısı olma konusunda ikna etmeye çalışıyor. Sonunda ne yapıp ne edip bunu başarıyor. Can ise bir organizasyonda Osman'la ilk kez karşı karşıya geliyor. Fakat Fabri'nin ani gelişi Can ile Sanem'i bir araya getiriyor. Masada bulunan Aylin'in ise Sanem'e imalı bir şekilde "ajan" demesi ortamı geriyor.

Haberin Devamı

Fabri'nin hoşuna gitmesi için şirket her türlü fedakarlığı yapıyor. Hatta öyle ki Cengiz ile Deren, Fabri'ye "ufak" bir oyun oynayarak Can ile Sanem'in birbirlerine deli gibi aşık olduğunu söylüyor. Can ile Sanem de bu oyunu devam ettiriyor. Bazen yüzlerine gözlerine bulaştırsalar da keyifli anlar yaşanıyor. İkili bu sayede birbirlerine gitgide bağlanıyor. Öte yandan Can, bakkal sorununa kalıcı bir çözüm sağlıyor.