Spor Erling Moe: Çok akıllıca oynadık

Erling Moe: Çok akıllıca oynadık

Paylaş
Erling Moe: Çok akıllıca oynadık

Molde'nin teknik direktörü Erling Moe, Fenerbahçe maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında Fenerbahçe’yi 3-1 yenen Molde’nin teknik direktörü Erling Moe, rakipleri karşısında akıllı oynayarak 3 puanı aldıklarını söyledi.

Moe, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, mücadeleye iyi hazırlandıklarını belirterek, "Tabii ki Fenerbahçe gibi takımla maça çıkacağınız zaman çok iyi şekilde analiz yapmanız, sağlam oyun planı oturtmanız gerekiyor. Bunlar önemli olan birkaç nokta. Ekibimizin de iyi oynaması rol oynadı. Savunmayı iyi yaptık, çok akıllıca oynadık" dedi.

Yakaladıkları fırsatları da iyi değerlendiklerini kaydeden Erling Moe, "Bu fırsatların çıkacağını biliyorduk. Özellikle paslarda topu iyi şekilde hakimiyetimize aldık. Oyun uzadıkça bu durum lehimize olmaya başladı. Oyun, en başında ve sonunda daha zordu. Oyuncularımız çok iyiydi ancak yine de 3-1 gibi bir skoru beklemiyordum ama kendimize güveniyorduk" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada 40 yaşındaki Daniel Hestad’ı oynatmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Moe, bu oyuncunun akıllıca karar verebilen biri olduğunu, sahada ekibe güven ve güç verdiğini dile getirdi.

Fenerbahçe’nin, Norveç futboluna göre tempolu başlayacağını bildiklerini anlatan Erling Moe, şunları söyledi:

"Bizim için ilk 15 dakika önemliydi. Ondan sonra oyunun akacağını biliyordum. Böyle olunca B planını uygulamam için gereken bir şey olmadı. Ayrıca bugün stattaki taraftarları ve onların nasıl tezahürat yaptığını görmek bizim için büyük deneyim oldu. Bu belki buradan gelecek bir ders olacak."

AA

Haberin Devamı