Spor Ersan Gülüm: Feyenoord bizden korksun

Ersan Gülüm: Feyenoord bizden korksun

Paylaş
Ersan Gülüm: Feyenoord bizden korksun

Beşiktaşlı futbolcu Ersan Adem Gülüm, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda eşleştikleri Hollanda'nın Feyenoord takımından çekinmediklerini söyledi.

İngiltere kampında BJK TV’nin sorularını yanıtlayan tecrübeli oyuncu, stadın bitmesini sabırsızlıkla beklediklerini ve coşkulu taraftarların önünde oynamayı çok özlediklerini dile getirdi.

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Feyenoord ile yapacakları maçlara değinen Ersan, "Bizim kalitemiz ortada. Feyenoord’dan korkmuyoruz, onlar bizden korksun. Avrupa’da oynamayı özledik. Turu geçmek için ne gerekiyorsa yapacağız. İnşallah Şampiyonlar Ligi’ne katılacağız. Avrupa maçlarına taraftarlarımızla çıkınca statta bambaşka bir atmosfer oluyor. Bize güvensinler. Rakibimize nasıl bir taraftar olduğumuzu gösterelim" diye konuştu.

Keyifli bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayan siyah-beyazlı futbolcu, "İlk kampta güç topladık, İngiltere kampında da bol bol maç yaparak gücümüzü test ediyoruz. Umarım ciddi bir sakatlık olmadan kampı tamamlayacağız. Üç kulvarda yer alacağız. Yeni sezon için verimimi artırmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Ersan, yeni sezonda ligi şampiyon olarak tamamlamayı ve Avrupa’da gidebildikleri kadar ilerlemeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı