Magazin Ersin Korkut 'o fotoğraf montaj' dedi

Ersin Korkut 'o fotoğraf montaj' dedi

Paylaş
Ersin Korkut 'o fotoğraf montaj' dedi

BKM Mutfak oyuncularından Ersit Korkut, sosyal medyayada konuşulan fotoğrafın 'montaj' olduğunu söyledi

Ünlü oyuncu Ersin Korkut, sosyal medyayada tartışma konusu olan HDP otobüsü üzerinde bir mitingde çekildiği iddiasıyla dolaşıma sokulan fotoğrafın "montaj" olduğunu söyledi. Fotoğrafın orijinal hali ise ortaya çıktı.

Korkut, kişisel İnstagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü:

"Bir süredir, sosyal medya üzerinden şahsıma yönelik pervasızca, hiçbir dayanağı olmayan ithamlarla bezeli, beni ve çalıştığım kurumu itibarsızlaştırmaya yönelik provakatif bir kampanya sürdürülmektedir. Nedenini ve kaynağını anlayamadığım biçimde, yukarıda orijinalini görebileceğiniz fotoğrafım, bir partinin seçin minibüsünün üzerindeymişim hissi yaratacak şekilde montajlanmasıdır.

Ülkemizin zor günlerden geçtiği böylesi bir dönemde gerçekleştirilen bu eylemi herhangi bir vicdan terazisinde tartmak mümkün değildir.

Dil, din ve iade özgürlüğüne inana bir insan olarak buradan açıkça belirtmek isterim ki, tutabileceğim tek taraf savaşsız, terörsüz ve linç kültüründen uzan bir ortamnın tarafıdır. Son dönemde yaşanan olaylarda hayatını kaybeden herkese Allah'tan rahmet, ailelerine başsağılığı diler, hakkımda gerçekleştirilen bu çirkin kampanyaya itibar edilmemesini rica ederim"

Haberin Devamı

FOTOĞRAFIN ORİJİNAL HALİ ŞÖYLE: