Basketbol Ertuğrul Erdoğan: Rakipten daha iyi oynadık
Paylaş
Ertuğrul Erdoğan: Rakipten daha iyi oynadık

Pınar Karşıyaka'yı 81-71 yenen Galatasaray'ın başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, maçın genelinde rakipten daha iyi oynadıklarını söyledi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında konuk ettiği Pınar Karşıyaka'yı 81-71 yenen Galatasaray'ın başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, maçın genelinde rakipten daha iyi oynadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Erdoğan, iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Umut ediyorum bu enerji ve kimyayla devam ederiz. Maçın genelinde rakipten daha iyi oynadık.

'TOPU İYİ PAYLAŞTIK'

Topu iyi paylaştık. Son 7,5 dakika kötü oynadık. Basit top kayıpları ve tercih hataları yaptık. Her geçen gün biraz daha iyiye giden bir takım var.

Ben oyuncularımdaki iyi niyeti ve mücadeleyi görüyorum. Önümüzdeki MoraBanc Andorra maçına hazırlanacağız." diye konuştu.

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Özhan Çıvgın ise kötü savunma yaptıklarını dile getirdi.

Müsabakaya iyi başladıklarını aktaran Çıvgın, "Savunmada ise istediğimiz performansı gösteremedik. İkinci çeyrekte oyunun ritmini kaybedip Galatasaray'a kolay sayılar verdik.

Haberin Devamı

Biraz daha akıllı olup düzeni korusaydık o sayı farkını vermezdik. İkinci yarıya da kötü başladık ve maç bir anda 20 sayılara çıktı. Sonra geri dönmek için elimizden geleni yapık ama maalesef başarılı olamadık." ifadelerini kullandı.