Spor Ertuğrul Sağlam: Sivok'un yokluğunda sıkıntı yaşayacağız

Ertuğrul Sağlam: Sivok'un yokluğunda sıkıntı yaşayacağız

Paylaş
Ertuğrul Sağlam: Sivok'un yokluğunda sıkıntı yaşayacağız

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sivasspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Medicana Sivasspor karşısında aldıkları galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu galibiyetle puan cetvelinde oldukça iyi bir yere geldiklerini kaydetti.

Sezon başında yeni bir kadro kurduklarını belirten Sağlam, "Oyuncularım birbirini ve bizi tanımaya çalışıyor. Bu sıkıntılar içinde olan bir takım, son 5 maçta 4 galibiyet aldı. İstatistiksel açıdan bu önemli bir futbol gerçeğidir" dedi.
Sağlam, taraftarın maçta başından sonuna dek takıma ciddi katkı sağladığını ve oyundan hiç kopmadığını ifade ederek, "Taraftarlarımız tempoyu iyi yükseltti. Galibiyet için oyuncularımı da taraftarlarımızı da tebrik ediyorum. İnşallah hem galibiyetleri devam ettirmeye hem de oyun kalitemizi yükseltmeye çalışacağız" diye konuştu.

Sivok’un gördüğü sarı kartla Beşiktaş maçı öncesi cezalı duruma düştüğünün anımsatılması üzerine Sağlam, "Sivok’un yokluğunda o bölgede sıkıntı oluşacak. Sakatlığı bulunan Dany’nin o maça kadar yetiştirileceğini umuyorum" ifadelerini kullandı.

Sağlam, kasığında sertleşme oluşan Serdar Aziz’in durumunun çok ciddi görünmediğini belirtti.


AA

Haberin Devamı