Gündem Erzurum Baro'su başkanı belirlendi

Erzurum Baro'su başkanı belirlendi

Paylaş
Erzurum Baro'su başkanı belirlendi

Erzurum Baro'sunun yeni başkanı Avukat Mehmet Güzel oldu

115 üyenin oyunu alan Mehmet Güzel, hukuk ve adaletin güçlenmesi için çalışacaklarını söyledi. Baro binasında bugün sabah başlayan seçim heyecanı, akşam saatlerinde sona erdi.

Haberin Devamı

İki dönem başkanlık yapan Avukat Naci Turan'ın aday olmadığı seçimlerde üç avukat başkanlık için yarıştı. Avukat Talat Göğebakan, Avukat Mustafa Çavuş ve Avukat Mehmet Güzel'in aday oldukları genel kurula üyeler ilgi gösterdiler. 266 kayıtlı üyeden 238'inin katıldığı genel kurul sabah saatlerinde başladı. Öğleden sonra üyeler, yeni başkanı belirlemek için sandık başına gittiler.

Divan başkanlığının yaptığı sayım sonucunda 115 üyenin oyunu alan Avukat Mehmet Güzel, Erzurum Baro Başkanlığı'na seçilirken, diğer adaylar Avukat Talat Göğebakan 78, Avukat Mustafa Çavuş ise 35 oy alabildi. Seçimlere katılan 10 üye de boş oy kulandı. Seçim sonrası tebrikleri kabul eden yeni başkan Mehmet Güzel, seçim sürecinin zorlu geçtiğini söyledi.

Haberin Devamı

Seviyeli ve düzeyli geçen bir yarış sonucunda kazanmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Avukat Mehmet Güzel, “Bundan sonra baronun daha iyi çalışması, üklemizde adaletin ve hukukun güçlenmesi için çalışacağız” dedi.

Kerim BURUCU/DHA