Ödemiş Eşe hastanede sürpriz yıl dönümü kutlaması

Eşe hastanede sürpriz yıl dönümü kutlaması

Paylaş
Eşe hastanede sürpriz yıl dönümü kutlaması

Eşe hastanede sürpriz yıl dönümü kutlaması

İZMİR'in Ödemiş Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi'nde tedavi gören Fatma Azgın'a (76), eşi Mehmet Azgın (77) tarafından evliliklerinin 60'ıncı yıl dönümü nedeniyle hastanede sürpriz yıl dönümü kutlaması düzenlendi. Yaşlı çifti, hastane personeli yalnız bırakmadı.

Ödemiş Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi'nde yatarak tedavi gören Fatma Azgın ile birlikteliklerinin 60'ıncı yılını bugün geride bırakan Mehmet Azgın, sürpriz yapmak istedi. Pasta yaptıran Mehmet Azgın, hastane personelinin de eşliğiyle yıl dönümlerini kutladı. Hasta yatağında karşılaştığı sürpriz karşısında Fatma Azgın'ın yüzü güldü. Mehmet Azgın, "60 yıl boyunca mutlu bir birliktelik sürdürmemizin tek nedeni, kavga etmememiz. Ayrıca beraber çalıştığımız için eşimin ve annemin gelin- kaynana ilişkilerinin iyi olması. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başhekimimiz Ömer Koçak ve palyatif servisi hemşire ve doktorlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Koçak ise, "Fatma ninemiz rahatsızlığından dolayı palyatif servisimizde tedavi görüyor. Fatma ninemiz ve Mehmet amcamız bu mutlu günü unutmamak adına, dönümlerini hastanede kutladı" dedi.

Yüksel BALCI/ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı