Ekonomi Esen Mardin’de teşkilat ile biraraya geldi

Esen Mardin’de teşkilat ile biraraya geldi

Paylaş
Esen Mardin’de teşkilat ile biraraya geldi

Mardin’de teşkilata seslenen Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, 24 Haziran seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu

Memur-Sen tarafından düzenlenen Yetkide İstikrar Teşkilat Buluşmaları devam ediyor. Mardin Eğitim-Bir-Sen Şubesinin düzenlediği İftar programına, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Aydın, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Eyüp Değer, Şube Başkanları, STK Temsilcileri, Ak Parti Milletvekili Adayları Şeymus Dinçel ve Ahmet Kaya katıldı.

Haberin Devamı

Konuşmasına “ ‘Memur sendikacılığından bi numara çıkmaz’ diyenlere karşı bizleri sendikacılıkta “1 numara” yapan teşkilatımıza teşekkür ediyor, hepinizi yürekten selamlıyorum” şeklinde başlayan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, “Bugünlere kolay gelmedik. 27 Mayıslardan, 12 Eylüllerden, 28 Şubatlardan, 15 Temmuzlardan çıkarak geldik. Toplu sözleşmesiz emek mücadelesi verdiğimiz yıllardan, ele avuca sığmazken küçücük bir odaya sığdığımız günlerden, bugün toplu sözleşmeli günlere, 1 milyonu aşan zeminlere, uluslararası bir marka prestijine vardık” dedi.

BİZİM HİKAYEMİZ BİRLERİN VE BİRLİĞİN HİKAYESİDİR

Türkiye ve Memur-Sen’in yolculuğunun aynı rotada ilerlediğini vurgulayan Esen, “O nedenle, daha özgür ve müreffeh, daha güçlü ve büyük Türkiye hedefine doğru atılan her adımda Memur-Sen olarak katkılarımız var. Dolayısıyla yeni, büyük ve güçlü Türkiye yolculuğu bizim yolculuğumuz, bizim hikâyemizdir. Tarihin çağrısına kulak tıkayamazdık, tıkamadık.

Haberin Devamı

Yeni Türkiye’nin muazzam hikâyesinde rol aldık. Yeni ufuklara ulaşmak, milletin kazanımlarını korumak için 1 milyon üyemizle, tek yürek, tek bilek seferberlik ve teyakkuz halinde olduk. "Şeytanın zaferi için gereken tek şey, iyi adamların hiçbir şey yapmamasıdır" diyor bir düşünür.. Biz de şeytanlara yol vermemek, var olan şeytanları da kovmak için durmadan çalıştık, ter döktük. Ve millete, ümmete hizmet yolunda yürüyüşümüze devam ediyoruz. Bizim hikâyemiz birlerin ve birliğin hikâyesidir. Birleri yan yana getirerek bir milyonu aştık. Derdimiz kuşkusuz sayı fetişizmi değil.. Çünkü biliyoruz ki, büyüdükçe yükümüz, güçlendikçe sorumluluklarımız artıyor. Sayımız kibrimizi değil, yükümüzü artırıyor, bunun bilincindeyiz. Biz, emeğin değerini yükseltmenin, milletin başındaki belaları def etmenin mücadelesindeyiz” diye konuştu.