Gündem Esenler'de helikopter destekli hırsızlık operasyonu

Esenler'de helikopter destekli hırsızlık operasyonu

Paylaş
Esenler'de helikopter destekli hırsızlık operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenler'de birçok adreste hırsızlık olaylarına karıştığı belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenledi. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenler Tuna (Karabayır) Mahallesi’nde saat 02.00’da daha önceden belirlenen birçok ev ve iş yerine eş zamanlı baskın gerçekleştirdi. Operasyona polis helikopteri havadan destek verdi. Çok sayıda çevik kuvvet ve motorize polis ekibi de çevrede önlem aldı, mahalle girişine TOMA’lar konuşlandırıldı.

Haberin Devamı

ÇALINTI EŞYALARA EL KONULDU

Şehit Cengiz Karcıoğlu Sokak’ta bulunan bir evde arama yapan ekipler, çalıntı olduğu belirlenen halı, spor ayakkabı ve çeşitli elektrikli ev aletleri ele geçirdi. Ayrıca çalıntı olduğu ve plakaları değiştirilerek hırsızlık olaylarında kullanıldığı belirtilen araçlara da el konuldu. Ele geçirilen malzemeler ile araçlar emniyete götürüldü.

ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINDA

Gözaltına alınan ve aralarında kadınların da bulunduğu çok sayıda kişi, çevik kuvvet minibüslerine bindirilerek Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

DHA