Magazin Eser Yenenler kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır?

Eser Yenenler kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır?

Paylaş
Eser Yenenler kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır?

Nihal- Bahar Candan kardeşlerle basılan Murat Boz ile Eser Yenenler’in özel hayatı merak konusu oldu. Şu sıralar 3 Adam programının sunuculuğunu üstlenen Eser Yenenler kimdir ve kaç yaşınadır? İşte Eser Yenenler hakkındaki detaylar!

Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa'da doğdu. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve ortaokulu Bursa’da okudu. Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okuyan Eser Yenenler, daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu.


Eser Yenenler ve Nihal-Bahar Candan kardeşlerin gergin gecesi


Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak'ta yer aldı.

2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandıran Eser Yenenler, bir dönem Star TV'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur.


Eser Yenenler ile Dila Tarkan ayrıldı


BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programına başladı. Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlayan program halen devam etmektedir.

Bunun yanında, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında, Ali Taran ve Seda Bakan ile birlikte jüri üyeliği yapmıştır.

Haberin Devamı