Magazin Eser Yenenler: Parti işlerini bitirdik

Eser Yenenler: Parti işlerini bitirdik

Paylaş
Eser Yenenler: Parti işlerini bitirdik

Eser Yenenler önceki  akşam Bebek’te objektiflere takıldı. Bebek'te bir mekandan çıkarken basın mensuplarının sorularını cevaplayan Eser Yenenler, olaylı gece ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu

Murat Boz ve Aslı Enver'in yolları, Eser Yenenler'in evindeki partinin haber olmasından sonra ayrılmıştı. Ancak çift tekrar birleşme kararı aldı. İkili önceki gün Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekandaydı.


Murat Boz'dan aylar sonra Aslı Enver paylaşımı


'BİLİYORDUM BARIŞACAKLARINI'


Aynı saatlerde Eser Yenenler ise Bebek'te objektife takıldı. Eser, Murat Boz ve Aslı Enver'in barışmasıyla ilgili “Ben rahattım zaten, biliyordum barışacaklarını. Çok sevindim ikisi adına” dedi.


Eser Yenenler o geceye dair ilk kez konuştu


'PARTİ İŞLERİNİ BİTİRDİK'


Eser Yenenler'in, “Evinizde tekrar bir parti vermeyi düşünür müsünüz?” sorusuna yanıtı ise şu oldu: “Yok abi, parti işlerini bitirdik. Bir kere yaptık, başımıza gelenleri gördünüz.”



Bahar Candan çarpıcı açıklamalarda bulundu


'HOCAMDIR NE YAPSA YERİDİR'


Yılmaz Erdoğan, evinde verdiği olay partiyle adından söz ettiren çapkın öğrencisi Eser Yenenler için "Meğer Eser pavyon açmış" diye espri yapmıştı. Eser Yenenler, gazetecilerin sorusu üzerine, "Yılmaz Erdoğan hocamdır, ne yapsa yeridir" cevabını verdi.

Haberin Devamı