Türkiye (Son Dakika) Eşi ile sevgilisi kayıp şoförü arıyor

Eşi ile sevgilisi kayıp şoförü arıyor

Paylaş
Eşi ile sevgilisi kayıp şoförü arıyor

Çanakkale'de yaklaşık 2 hafta önce bir barda alkol aldıktan sonra kaybolan 35 yaşındaki İlker Çelikkol'un bulunması için eşi ve bir süre birlikte olduğu sevgilisi harekete geçti

Bir ulusal televizyon kanalında Müge Anlı’nın sunduğu programa katılan iki kadın, Çelikkol’un bulunmasını isterken; olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, kaybolmadan önce alkol aldığı barın sahibinin de aralarında bulunduğu 3 kişi çelişkili ifadeler verince tutuklandı.

Çanakkale’de yaşayan ve bir firmada şoför olarak çalışan İlker Çelikkol, geçen 14 Mart’ta bir bara gidip alkol almaya başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde bardan yalnız ayrılan Çelikkol’dan bir daha haber alınamadı. Çelikkol’un eşi Müjde Çelikkol, kocasının eve gelmemesi üzerine durumdan şüphelenip kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri kentteki mobese görüntülerini mercek altına aldı, ancak Çekilkol aramalara rağmen bulunamadı.

SEVGİLİSİ VE EŞİ TELEVİZYON PROGRAMINA KATILDI


İlken Çelikkol’un eşi Müjde Çelikkol ve Çelikkol’la bir süredir ilişki yaşadığını ifade eden Zeliha Şahin, Müge Anlı’nın sunduğu televizyon programına katılıp, İlker Çelikkol’un bulunmasını istedi.

İlker Çelikkol’la ilişkisini bitirmek istediğini ancak kendisinin buna izin vermediğini dile getiren Zeliha Şahin, evli olduğunu, eşinin cezaevinde bulunduğunu ve boşanma aşamasında olduklarını kaydetti. Çelikkol’un kaybolmasıyla ilgili zan altında kaldığını da sözlerine ekleyen Şahin, İlker Çelikkol’un kaybolmadan önce gittiği barın sahibi ile alkol aldığını son olarak oradan kendisini aradığını ve bir daha haber alamadığını öne sürdü.

SORUŞTURMA KAPSAMINDA 3 KİŞİ TUTUKLANDI


Polis, İlker Çelikkol’un kaybolmadan önce gittiği barın sahibi O.Ç. (36), kardeşi Ö.Ç. (34) ve müşterilerden S.S.’nin (35) de aralarında bulunduğu beş kişiyi gözaltına aldı. Beş kişi poliste çelişkili ifadeler verince bugün adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 5 kişiden O.Ç., kardeşi Ö.Ç. ve müşterilerden S.S. tutuklanırken diğer 2 kişi serbest bırakıldı. Polis, daha önce de çeşitli suçlardan kaydı bulunan İlker Çelikkol’un bulunması için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Erdem SÜREK/ÇANAKKALE, (DHA)

Haberin Devamı