Kayseri Eşi ve ikizlerini kaybeden kocadan duygusal paylaşım

Eşi ve ikizlerini kaybeden kocadan duygusal paylaşım

Paylaş
Eşi ve ikizlerini kaybeden kocadan duygusal paylaşım

Eşi ve ikizlerini kaybeden kocadan duygusal paylaşım

Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'de doğum sırasında ikiz bebekleriyle yaşamını yitiren Leyla Ercan'ın (29) eşi Onur Ercan (31), sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu ömür bir gün son bulacak; ama senin acın son bulacak mı bilmiyorum" dedi.
Leyla Ercan ve Onur Ercan çifti, bebek sahibi olabilmek için tüp bebek tedavisine başvurdu. Biri erkek diğeri kız ikizlere hamile kalan Leyla Ercan, geçen Aralık ayında rahatsızlanınca Kayseri'deki hastaneye başvurdu. 8,5 aylık hamile olan Ercan, tedavi altına alındı. Gece saatlerinde doğuma alınan Leyla Ercan, bebekleriyle birlikte yaşamını yitirdi. Leyla Ercan ve bebekleri, 28 Aralık'ta Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde toprağa verildi.
11 GÜN SONRA DUYGUSAL PAYLAŞIM
Eşini ve ikiz bebeklerini toprağa veren Onur Ercan, sosyal medya hesabından duygusal paylaşımda bulundu. Ercan, "Bugün yokluğunun 11'inci günü ve hala alışamadım yokluğuna. Hevesimiz, heyecanımız, umutlarımızı beraber götürdün yavrularımızla. Seni ilk günkü kadar çok seviyorum. Bu ömür bir gün son bulacak; ama senin acın son bulacak mı bilmiyorum. Seni hiçbir zaman unutmayacağım ceylan gözlüm; seni çok ama çok özledim, seni çok seviyorum. Meleklerimle beraber huzur içinde olun" ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı