Gündem Eşine baltayla saldırdı, kızını öldürdü

Eşine baltayla saldırdı, kızını öldürdü

Paylaş
Eşine baltayla saldırdı, kızını öldürdü

Balıkesir'de engelli kızını döverek öldürdüğü iddia edilen adam 12 yıl önce de eşine balta ile saldırmış

Bir bıçakla yaralama olayına karıştığı için gözaltına alınan Hüseyin E’nin, güvenlik güçlerine, "Evde özürlü kızım var. Buraya gelmeden önce onu dövmüştüm. Gidip durumuna bakmam gerek" demesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Kanepenin üzerinde engelli cesedi bulunan Ayten E’nin (35) kesin ölüm nedeni Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek rapora göre belirlenecek.

Haberin Devamı

Balıkesir’in Balya ilçesine bağlı Kavakalan köyünde oturan engelli kızın annesi Bedriye Akgün (66), güvenlik güçlerinin ölüm haberini vermesi üzerine Balıkesir’e geldi.

Emniyet Müdürlüğünde ifadesine başvurulan anne, eski kocasının kendisine baltayla saldırması üzerine 12 yıl önce boşandıklarını ve kızının babasıyla birlikte kaldığını söyledi. Kızının engelli ve kemik erimesi rahatsızlığı olduğunu ifade eden Akgün, "Boşanmadan önce uzun yıllar ben tek başıma baktım. Her türlü ihtiyacını karşıladım. Eşim bana baltayla saldırarak öldürmeye çalıştı. Psikolojik sorunları olan biriydi. Bu olayın ardından ben köye döndüm. Kızımın ölüm haberini polisten öğrendim. Keşke onu da yanımda götürseydim" dedi. Zanlı Hüseyin E’nin, sorgulanmasının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Haberin Devamı