Gündem Eşine kızıp camı yumrukladı, öldü

Eşine kızıp camı yumrukladı, öldü

Paylaş
Eşine kızıp camı yumrukladı, öldü

Eşine kızıp camı yumrukladı, öldü

Bursa’da dün gece alkol alan işsiz 46 yaşındaki Seyfettin Çeliksu, kendisine “Hem işsizsin hem de alkol alıyorsun” diyen eşine sinirlenip pencere camına yumruk attı. Atar damarı kesilen Çeliksu kaldırıldığı hastanede kan kaybından yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Merkez Osmangazi İlçesi Emek Mahallesi’nde oturan ve şoför olarak çalıştığı bir süt ürünleri fabrikasından 9 ay önce çıkartılan 2 çocuk babası Seyfettin Çeliksu, dün gece arkadaşlarıyla birlikte alkol aldı. Eve gelen Çeliksu kendisine, “Aylardır işsiz olduğun halde nasıl içki içiyorsun” diye çıkışan 40 yaşındaki eşi Dudu Çeliksu ile tartıştı. Sinirlenen Seyfettin Çeliksu, pencere camına sağ yumruğu ile vurunca atardamarı kesildi. Komşularının otomobili ile Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çeliksu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kan kaybından yaşamını yitirdi. Eşinin ölüm haberini duyunca sinir krizi geçiren Dudu Çeliksu güçlükle sakinleştirildi.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. Polis merkezine getirilen Dudu Çeliksu, “Olayın bu boyuta geleceğini hiç düşünemedim. Keşke ona kızmasaydım” diyerek gözyaşı döktü.

Haberin Devamı

Uğur SAĞLAM/BURSA, (DHA)