Türkiye (Son Dakika) Eşini başından vurdu!

Eşini başından vurdu!

Paylaş
Eşini başından vurdu!

Balıkesir'de, bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada polis memuru E.Ç., hemşire eşini çalıştığı hastanenin Yoğun Bakım Servisi'nde tabancayla yaraladı. E.Ç. gözaltına alınırken, başından ağır yaralanan Pervil Ç. geçirdiği ameliyat sonrası yoğun bakıma alındı

Balıkesir’de, yaşanan olay, bugün saat 19.00 sıralarında, Balıkesir Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde meydana geldi.

Kepsut İlçe Emniyet Amirliği’nde görevli polis memuru E.Ç., Balıkesir Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde görev yapan 23 yıllık hemşire eşi Pervil Ç.’nin yanına geldi. Yoğun Bakın Servisi’nin içinde ikili arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, büyüdü. Beylik tabancasını çıkartan E.Ç., iddiaya göre, eşi Pervil Ç.’ye iki el ateş etti.

Başından yaralanan Pervil Ç., kanlar içinde yerde kaldı. İhbar üzerine hastaneye gelen polis, burada E.Ç.’yi gözaltına aldı. Ağır yaralanan ve sağlık durumunun kötü olduğu belirtilen 1’i erkek 2 çocuk annesi Pervil Ç. amileyata alındı. Güvenlik güçleri olay yerinde inceleme yaparken, E.Ç.’de emniyete götürüldü.

Haberin Devamı

İş arkadaşları Pervin Ç.’nin çok iyi bir kişiliğe sahip olduğunu, herkesin yardımına koştuğunu ve herhangi bir sorunun bulunmadığını bildiklerini söyledi.

YOĞUN BAKIM SERVİSİNE ALINDI

Başından vurulan Pervil Ç.’nin, ameliyatının ise iyi geçtiği ancak, durumunun ciddiyetini koruduğu ve Yoğun Bakım Servisi’nde uyutulduğu belirtildi. Ayrıca Pervil Ç. için 155 Haber Merkezi’nden, Balıkesir’de görevli polislere, kan anonsu yapıldı. Çiftin Eymen ve Elif adındaki çocuklarının şu an evde yakınlarının gözetiminde tutulduğu kaydedildi.

ARKADAŞI ODADAN ÇIKINCA VURULDU


E.Ç.’nin Yoğun Bakım Servisi içindeki hemşire odasına geldiği, burada eşi Pervin Ç. ile hemşire bir arkadaşının birlikte oturduğu, Pervin Ç.’nin arkadaşının E.Ç.’ye çay almak için odadan çıktığında olayın gerçekleştiği öğrenildi.

Bu arada Pervin Ç.’nin başına isabet edip çıkan kurşunlardan birinin kaloriferi deldiği, odanın kan ve suyla dolduğu kaydedildi. Kavganın çıkış nedenini henüz bilinmediği ifade edildi.

DHA

Haberin Devamı