Türkiye (Son Dakika) Eşini fuhuşa zorladığı iddia edilen adam 'şaka yaptım' dedi

Eşini fuhuşa zorladığı iddia edilen adam 'şaka yaptım' dedi

Paylaş
Eşini fuhuşa zorladığı iddia edilen adam 'şaka yaptım' dedi

Adana'da, 'swinger' denilen eş değiştirme yöntemiyle para karşılığında sevgilisine fuhuş yaptırdığı iddiasıyla 42 yaşındaki Ali U. gözaltına alındı. Polislerden fuhuş için 1500 lira aldığı belirtilen Ali U., ifadesinde "Şaka yaptım" dedi

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, sosyal paylaşım sitesi üzerinden Ali U.'nun sevgilisi 41 yaşındaki Zeliha A.'yı erkeklere pazarladığını belirledi. Sivil polisler, müşteri gibi 'swinger' denilen eş değiştirme yöntemiyle sevgilisini pazarlayan Ali U. ile irtibat kurdu.

Haberin Devamı

Eşli seks karşılığında polislerle 1500 TL'ye anlaşan Ali U., evinin adresini verdi. Buluşma saatinde eve gelen polisler, seri numarası alınan paraları Ali U.'ya teslim ettikten sonra kimliklerini göstererek şüpheliyi Zeliha A. ile birlikte gözaltına aldı.

'Şaka yaptım' dedi

İfadeleri alınmak için emniyete getirilen Zeliha A. zevk amaçlı cinsel ilişkiye girdiğini para alış verişinden haberinin olmadığını ileri sürdü. Kadın ifadesinin ardından serbest bırakılırken Ali U. ise ifadesinde, polislerden parayı şaka yapmak için aldığını söyledi.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Ali U., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.