Türkiye (Son Dakika) Eşini öldürdüğü iddiasıyla aranan koca, yakalandı

Eşini öldürdüğü iddiasıyla aranan koca, yakalandı

Paylaş
Eşini öldürdüğü iddiasıyla aranan koca, yakalandı

Ümraniye'de 6 ay önce eşini bıçakla öldürdüğü iddiasıyla aranan koca, Maslak'ta yakalandı. Alınan bilgiye göre, iki çocuk annesi Gülay Ç (37), 12 Temmuz 2012'de, Ümraniye Adem Yavuz Mahallesi Yavuz Selim Caddesi Asya Sitesi'nde, vücuduna aldığı 7 bıçak darbesiyle hayatını kaybetti

Ümraniye’de 6 ay önce eşini bıçakla öldürdüğü iddiasıyla aranan koca, Maslak’ta yakalandı. Alınan bilgiye göre, iki çocuk annesi Gülay Ç (37), 12 Temmuz 2012’de, Ümraniye Adem Yavuz Mahallesi Yavuz Selim Caddesi Asya Sitesi’nde, vücuduna aldığı 7 bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay sonrası kayıplara karışan koca Yavuz Ç’yi (39) aramaya başladı. Cinayet sonrası izini kaybettirmek için Antalya’ya kaçtığı ve bazı tatil beldelerinde kılık değiştirerek 6 ay saklandığı belirlenen Yavuz Ç, Maslak’ta polisin yaptığı rutin denetimde yakalanarak gözaltına alındı. Hakkında yakalama kararı olan Yavuz Ç, emniyetteki işlemlerinin ardından Ümraniye Adliyesi’ne sevk edildi.

Yavuz Ç’nin, 1998’de eşini ve kayınvalidesini yaraladığı için girdiği cezaevinde bir cinayet işlediği ve 12 yıllık cezasını tamamladıktan sonra 2010’da tahliye edildiği öğrenildi.

AA