Türkiye (Son Dakika) Eşini ve çocuklarını vurup 7. kattan atladı

Eşini ve çocuklarını vurup 7. kattan atladı

Paylaş
Eşini ve çocuklarını vurup 7. kattan atladı

Esenler’de Suriye uyruklu bir şahıs, eşini ve iki çocuğunu silahla yaraladıktan sonra, 7. kattan atlayıp yaşamına son verdi

Alınan bilgiye göre, Turgut Reis Mahallesi Okul Caddesi’ndeki binadan bir şahsın yere düştüğünü gören vatandaşlar, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Haberin Devamı

Bunun üzerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Ekipler, Suriye uyruklu olduğu belirtilen şahsın 7. kattaki evine gitti. Evde, şahsın eşi ve iki çocuğu silahla vurulmuş halde bulundu.

Yaralı anne ve çocukları hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk araştırma sonucu, Suriye uyruklu şahsın eşini ve iki çocuğunu vurduktan sonra 7. kattan atlayıp yaşamına son verdiği belirlendi. Olay yerindeki incelemeler sürüyor.

BABANIN FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Esenler'de cinnet getirerek eşini ve çocuklarını ağır yaralayıp ardından da intihar eden Suriyeli babanın fotoğrafı ortaya çıktı.

Esenler Turgut Reis Mahallesi Okul Caddesi'nde saat 19.00 sıralarında cinnet getiren Suriyeli bir baba eşini ve çocuklarını silahla vurarak ağır yaraladı, ardından intihar etti. Cinnet getirerek kendini 5'inci kattan atan 42 yaşındaki Ömer Mecid'in olaydan önce 37 yaşındaki eşi Midya Şeyh Mohammad ile tartıştığı öğrenildi. Ağır yaralanan kadının ve çocukların tedavisi devam ederken, baba Mecid'in cesedi morga kaldırıldı. Öte yandan, cinnet getiren baba Mecid'in fotoğrafı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

AA-İHA