Türkiye (Son Dakika) Eşini yaktıktan sonra gömmüş

Eşini yaktıktan sonra gömmüş

Paylaş
Eşini yaktıktan sonra gömmüş

Aksaray'da, 26 yaşındaki Ferhat Güleç'in, polise gidip kaybolduğu başvurusunda bulunduğu eşini boğarak öldürdükten sonra cesedini yakıp, gömdüğü ortaya çıktı

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Büyükbörcek Mahallesi’nde oturan işsiz Ferhat Güleç, 10 Mayıs günü eşi Elif Güleç ile kendisini aldattığı şüphesiyle tartıştı. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan Ferhat Güleç, eşi Elif Güleç’i boğarak öldürdü.

CESEDİ BENZİNLE YAKIP GÖMDÜX

Ardından bir galeriye gidip otomobil kiralayan Güleç, aynı gece 15 yaşındaki kardeşi F.G.’nin de yardımıyla eşinin cesedini otomobilin bagajına koyup, Mamasın Barajı kenarına götürdü.

Burada eşinin cesedini benzin döküp yakan ardından da kazdığı çukura gömen Ferhat Güleç, son olarak da gömdüğü yerin üzerini kayalarla kapattı.

POLİSE KAYIP İHBARINDA BULUNDU

Ferhat Güleç, 11 Mayıs sabahı polis merkezine gelip, kayıp ihbarında bulundu. Müracaatın ardından çalışma başlatan polis, birkaç kez sorguladığı Ferhat Güleç’in her seferinde çelişkili ifadeler vermesi üzerine, eşini öldürmüş olabileceği üzerine durmaya başladı.

Bu yöndeki araştırmasını derinleştiren polis, Güleç’in otomobil kiraladığını saptadı. Polis, sorgulama sırasında kiraladığı araçla ne yaptığını sorması üzerine Güleç, suçunu itiraf etmek zorunda kaldı.

Güleç’in itirafı üzerine cesedi gömmesinde yardımcı olduğunu öne sürdüğü kardeşi de gözaltına alınırken, Elif Güleç’in yanmış cesedi de Ferhat Güleç’in yer göstermesiyle dün gece gömüldüğü yerden çıkartılıp otopsi yapılmak üzere Aksaray Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Ferhat Güleç’in polisteki sorgusu sürerken, kardeşi F.G. bugün Adliye’ye sevk edildi.

Hasan BÖLÜKBAŞ/DHA

Haberin Devamı