Dünya Eşinin horladığını sanıp uyandırmak istedi, büyük şok yaşadı

Eşinin horladığını sanıp uyandırmak istedi, büyük şok yaşadı

Paylaş
Eşinin horladığını sanıp uyandırmak istedi, büyük şok yaşadı

Yatarken eşinin yüksek sesle horlamasından rahatsız olan 25 yaşındaki Lisa, eşini yataktan kovmak için kalktığında büyük şok yaşadı

25 yaşındaki çift Lewis Little -Lisa, küçük oğullarıyla mutlu bir hayat sürüyordu.

Haberin Devamı

Bir gece Lisa sevgilisi yüksek sesle horladığı için uyandırmak istedi. Ancak Lisa, Lewis’i uyandırmaya çalışırken yatağın ıslak olduğunu fark etti ve bir şeylerin ters gittiğini düşündü.

IŞIKLARI YAKTIĞINDA BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Kalkıp ışıkları yaktığında büyük bir şok yaşadı. Lisa, "Işıkları açtım, yüzü morarmıştı ve nefes almıyordu” dedi. Genç kadın ambulans çağırdı. Ancak Lewis için yapacak bir şey kalmamıştı.

Lisa, Lewis'in çıkardığı sesin horlama değil, öldükten sonra vücudunu terk eden hava nedeniyle çıkan ses olduğunu öğrenince dehşeti bir kez daha yaşadı. Bundan 1 yıl önce Lewis Little’a doktorlar Brugada sendromu teşhisi koymuştu.

"BENİ VE OĞLUMUZU DA YOK ETTİ"

The Sun’ın haberine göre, nadir görülen bu kalp rahatsızlığı, doktorlar tarafından yüksek bir risk olarak görülmedi. Lisa doktorların, Lewis'in uzun, mutlu ve sağlıklı bir yaşantıya sahip olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Ancak Lewis tanıdan bir yıl sonra hayatını kaybetti. Lisa, "Lewis'i kaybetmek beni ve oğlumuz Tyler'ı da yok etti" dedi.

BRUGADO SENDROMU NEDİR?

Brugada sendromu, alışılmadık derecede hızlı kalp ritmiyle çarpıntıya veya bayılmaya neden olabilen, nadir görülen fakat ciddi bir kalp rahatsızlığıdır. Sorun genetik olabilir.

Bazen belirti vermeyebilir. Görünür bir anormallik olmadığından teşhis edilmesi güç olabilir. Bu sendromun genç, sağlıklı insanlarda kalbe bağlı ani ölümlerin önde gelen nedenlerinden biri olarak gösteriliyor.