Gündem Eşinin kafasını parçalayıp, penisini kesti

Eşinin kafasını parçalayıp, penisini kesti

Paylaş
Eşinin kafasını parçalayıp, penisini kesti

İstanbul Fatih'te Azeri uyruklu Süreyya Kabakulak (Gaziva) eşi Faruk Kabakulak'ı balta ile kafasını parçalayıp penisini keserek öldürdü

Polisteki ifadesine göre Sürreyya Kabakulak (37), Molla Gürani Mahallesi, Sarı Musa Sokak’taki evlerinde Cumartesi 7 yıllık eşi Faruk Kabakulak (40) ile kavga etti. Kavganın ardından Faruk Kabakulak, Süreyya Kabakulak'ı dövdü sonra da yatak odasına geçerek uyudu.

Evdeki baltaya alarak yatak odasına giren Süreyya Kabakulak, önce eşinin kafasını parçaladı. Süreyya Kabukulak sonra da eşinin penisini kesti. Cinayet, Süreyya Kabakulak'tan haber alamayan yakınlarının polise başvurması üzerine ortaya çıktı.

Polisle birlikte eve giden Süreyya Kabakulak'ın yakınları kapıyı açarak içeri girdi. Polis Süreyya Kabakulak'ı şoka girmiş halde eşinin cesedinin başında buldu. Süreyya Kabakulak, gözaltına alınarak Şehremini Polis Merkezi'ne götürüldü.

İfadesi alınan Süreyya Kabakulak “Eşim sürekli dövüyordu. Cumartesi günü yine beni dövdü. Sinirlerime hakim olamadım. Mutfaktaki baltayı aldım önce kafasına vurdum daha sonrasını hatırlamıyorum” dedi.

Savcının ve polisin evde 5 saat süren incelemesinin ardından Faruk Kabakulak'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Seyit ERÇİÇEK/İSTANBUL (DHA)