Türkiye (Son Dakika) Eşinin üzerine kaynar su döktü, 'Yanlış anlaşılma var' dedi

Eşinin üzerine kaynar su döktü, 'Yanlış anlaşılma var' dedi

Paylaş
Eşinin üzerine kaynar su döktü, 'Yanlış anlaşılma var' dedi

Küçükçekmece'de eşinin üzerine kaynar su dökerek ağır şekilde yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Yunus E. adliyeye çıkarıldı. Yunus E. adliyeye giderken "Yanlış anlaşılma oldu. Ben yapmadım" dedi

Küçükçekmece’de eşinin üzerine kaynar su dökerek ağır şekilde yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Yunus E., polisteki ifadesinde makarna tenceresinin yanlışlıkla eşinin üzerine döküldüğünü söyleyerken halen hastanede tedavi gören Zeynep E. ise 15 yıllık eşinden kendisini kaynar su dökerek yaraladığı iddiasıyla şikayetçi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

ANNE BABASI HASTANEYE GÖTÜRMÜŞTÜ

Küçükçekmece, Güvercin caddesinde 25 Ekim 2015 tarihinde meydana gelen olayda eşinin üzerine kaynar su döken Yunus E., hastaneye götürmeyerek evde alıkoydu. Vücudunda ağır yanıklar oluşan Zeynep E. yardım istediği anne ve babası tarafından hastaneye kaldırılmış önce Bağcılar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Zeynep E. vücudundaki yanıkların ağır olması üzerine gelişmiş yanık ünitesinin bulunduğu Kartal Devlet Hastanesine sevk edilmişti. Olaydan sonra kaçtığı öğrenilen Yunus E. ise dün gece polis ekipleri tarafından yakalandI.

'MAKARNA TENCERESİ YANLIŞLIKLA ÜZERİNE DÖKÜLDÜ'

Cinayet Büro Amirliğinde ifade veren Yunus E. olayı kendisinin yapmadığını iddia etti. Polisteki ifadesinde olay gecesini anlatan Yunus E. "Gece saat 02.00 sıralarında ben evde bilgisayara bakıyordum. Mutfaktan bir cam kırılma sesi duydum. Oraya gittiğimde eşimin makarna yapmak için koyduğu bir tencere suyun, çocuğun kolunun takılması sonucu üzerine devrildiğini gördüm. Yanıkların üzerine buz tedavisi yaptım. Çok ciddi olduğunu düşünmediğim için hastaneye götürmedim. Ben eşimin üzerine su dökmedim" dedi.

Haberin Devamı

YANAN EŞ: "ÖNCE ŞİKAYETÇİ OLMADIM"

Öte yandan halen Kartal Devlet Hastanesinde tedavi gören Zeynep E.’nin de eşinden olaydan 4 gün sonra şikayetçi olduğu öğrenildi. Şikayetinde anne ve babası tarafından hastaneye götürüldüğünü anlatan Zeynep E. "15 yıldır evliydik. 5 çocuğumuz vardı. Aramızda sık sık tartışmalar oluyordu. Olay gecesi yine tartışmıştık. Ben yatak odasına geçerek yattım. Gece yarısı büyük bir acıyla uyandım. Eşimi su ısıtıcısı ile başımda gördüm. Üzerime kaynar su dökmüştü. Hemen banyoya koştum. Ancak acılarım dinmiyordu. Beni hastaneye götürmeyince anne ve babamdan yardım istedim. Onlar gelip beni Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. İlk önce orada bana ne oldu diye soranlara kazayla üzerime su döktüğümü söyledim." dedi.

"ÇOK ACI ÇEKİNCE ŞİKAYETÇİ OLMAYA KARAR VERDİM"

Ancak vücudundaki yaraların ağır olması nedeniyle 1 Kasım 2015 tarihinde Kartal Devlet Hastanesi'ne sevk edildiğinde gerçeği söylemeye karar verdiğini anlatan Zeynep E. "Kartal’da bir kez daha ifadem alınınca gerçekleri anlatmaya karar verdim. Eşimden şikayetçiyim. Benim üzerime kaynar su dökerek öldürmek istedi. Artık onunla yaşamak istemiyorum." Dedi.

Haberin Devamı

BABA DA ŞİKAYETÇİ OLDU

Öte yandan Zeynep E.’nin babası İlhan E.’nin de damadından şikayetçi olduğu belirtildi. 2 Kasım 2015 tarihinde Kartal Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet dilekçesi veren İlhan E.’nin damadını kasten yaralama, adam öldürmeye tam teşebbüs suçlamasıyla şikayetçi olduğu belirtildi. 4 Kasım tarihinde bir kez de Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na giden İlhan E.’nin aynı şikayetini yenilediği öğrenildi.

ADLİYEYE GİDERKEN "YANLIŞ ANLAŞILMA OLDU" DEDİ

Bu arada polisteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli Yunus E. basın mensuplarının "Eşinizi neden yaktınız?" sorusuna "Ben kimseyi yakmadım. Yanlış anlaşılma var. Ben yapmadım" dedi.

Ali AKSOYER-Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL, (DHA)