Türkiye (Son Dakika) Eşiyle ilişki yaşayan komşusunu bıçakladı

Eşiyle ilişki yaşayan komşusunu bıçakladı

Paylaş
Eşiyle ilişki yaşayan komşusunu bıçakladı

Samsun'da 33 yaşındaki Bülent B., 27 yaşındaki eşi Z.B. ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle komşusunu bıçakla yaraladı

İlkadım ilçesi Badırlı Mahallesi’nde Ocak ayında meydana gelen olayda, evli 1 çocuk babası Bülent B., aynı apartmanda oturdukları 38 yaşındaki Kerim Y. ile 9 yıllık eşi Z.B.’nin ilişkisi olduğunu öğrenince, komşusunu sol kolundan ve karın boşluğundan bıçakla yaraladı.

Olaydan sonra da tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün ilk kez hakim karşısına çıkan sanık Bülent B., eşi ve komşusunun 5 yıldır ilişkisi olduğunu belirterek, "Kerim’in karısı, bu olaydan 3.5 ay önce onunla eşimi uygunsuz vaziyette yakalamış. Bunu da bana söyledi.

"GÖRÜNTÜLERİ YAYMAKLA TEHDİT ETMİŞ"

Eşime sordum inkar etti. Ben de Kerim ile konuşup eşimin peşini bırakmasını söyledim. Ancak bana küfür edip dövdü. Eşim ilişkiyi bitirmek isteyince, onu çıplak görüntülerini yaymakla tehdit etmiş. Bunları bana Z.B. anlatınca çok sinirlendim. Apartmanda kendisiyle karşılaşınca kavga çıktı. Bana vurmaya kalkışınca, ben de onu bıçakladım" dedi.

Ağır yaralanan ve 3 kez ameliyat olan Kerim Y. ise, sanığın eşiyle kendi arasında dedikodu çıktığını belirterek, "Z.B. sürekli bizim evimize gelir giderdi. Aramızda ilişki olduğuna dair dedikodu çıktı. Sanık da beni sürekli tehdit ediyordu. Beni öldürmek istedi. Kendisinden şikayetçiyim" diye konuştu.

Duruşma tanık olarak dinlenen Z.B. de komşuları olan Kerim Y. ile ilişkisi olduğunu kabul ederek, "Yaklaşık 5 yıl önce Bülent ile aramızda hem duygusal hem de cinsel açıdan uzaklaşmalar oldu. Ben de bu durumu Kerim Y.’ın eşi ile paylaşıyordum. O da Kerim’e anlatmış. Kerim de beni arayarak akıl veriyordu. Aramızı düzelteceğini söylüyordu. Daha sonra dışarda görüşmeye başladık.

"İLİŞKİYİ BİTİRMEK İSTEDİM"

Zamanla da birlikte olmaya başladık. Bazen onun evinde bazen de otelde ilişkiye giriyorduk. Hatta bir keresinde onun evinde ilişkiye girerken eşi bizi yakaladı. Bunun üzerine ben ilişkiyi bitirmek istedim. 2 ay kadar görüşmedik. Sonra beni arayıp görüşmek istediğini, kabul etmezsem çıplak görüntülerimin olduğu ve bunları herkese yayacağını söyledi. Yine görüşmeye başladık" dedi.

Duruşmada tanık olarak dinlenen Kerim Y.’ın eşi S.Y.’de, kocasıyla Z.B.’yi uygunsuz vaziyette yakaladığı söyledi. Mahkeme, adam öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklu yargılanan Bülent B.’nin bu suçu haksız tahrik altında işlediğine kanaat getirip sanığa 3 yıl 4 ay hapis cezası verdi.

Ardından da cezaevinde kaldığı süreyi dikkate alarak tahliye etti.

İsmail AKDUMAN/DHA

Haberin Devamı