Türkiye (Son Dakika) Eşiyle tartışırken araya giren oğlunu vurdu

Eşiyle tartışırken araya giren oğlunu vurdu

Paylaş
Eşiyle tartışırken araya giren oğlunu vurdu

Aydın'da yaşayan emekli polis memuru F.A. (63) iddiaya göre eşi H.A.'yla (60) tartışırken eline geçirdiği tabancasıyla, araya giren oğlu R.A.'yı (33) sol ayağından yaraladı. Yaralı R.A.'nın da polis memuru olduğu; ancak bir süre önce Tarım İl Müdürlüğü'ne geçiş yaptığı öğrenildi

Aydın'da Bir süredir şiddetli baş ağrısı yüzünden ilaç kullanan H.A. ile iddiaya göre emekli polis memuru kocası F.A. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çılgına dönen F.A., yatak odasından beylik tabancasını alarak salona girdi. Bu sırada evde bulunan oğlu R.A., babasına engel olmak isterken silahın ateş alması sonucu sol ayağından yaralandı.

Haberin Devamı

YANLIŞLIKLA OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Oğlu yaralanan kadın ise komşularına sığındı. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri yaralı R.A.’yı ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırdı. Gözaltına alınan F.A.’nın silahı satmak istediğini ve oğluna göstermek isterken yanlışlıkla ateş ettiğini öne sürdü. İfadesine başvurulan emekli polisin eşi H.A.’nın kocasıyla tartışırken olayın yaşandığını söylediği belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirildi.

Cem ULUCAN/AYDIN, (DHA)