Türkiye (Son Dakika) Eski eş dehşeti!

Eski eş dehşeti!

Paylaş
Eski eş dehşeti!

Eskişehir'de 32 yaşındaki Tarık Aydın, boşandığı eşi 2 çocuğunun annesi olan 28 yaşındaki Deniz Yücel'i cep telefonununa cevap vermediği gerekçesiyle çalıştığı işyerine giderek bıçakla yaraladı. Yücel hastaneye kaldırılılırken, Aydın ise polis merkezine giderek teslim oldu

Olay, saat 17.00 sıralarında Kurtuluş Mahallesi Ülke Sokak’ta bebek eşyası satan bir mağazada meydana geldi. Tarık Aydın, 1 yıl önce boşandığı Deniz Yücel’i konuşmak için aradı.

Telefonun açılmamasına sinirlenen Tarık Aydın, Deniz Yücel’in çalıştığı işyerine gitti. Aydın, burada çıkan tartışmada eski eşi Deniz Yücel’in karından, kollarından ve bacaklarından bıçakla yaralayıp kaçtı.

Deniz Yücel, ambulansla kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı. Yücel’in hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Olay yerinden kaçan Tarık Aydın kısa süre sonra bıçakla birlikte Tepebaşı Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu.

Gözaltına alınan Tarık Aydın, Deniz Yücel ile boşandıktan sonra da zaman zaman görüştüklerini söyleyerek, konuşmak için cep telefonundan aradığını ancak telefonunun açılmaması üzerine işyerine gittiğini ve burada çıkan tartışma sonrasında eski eşini bıçakla yaraladığını itiraf etti.

Eyüp KELEBEK/ESKİŞEHİR, (DHA)

Haberin Devamı