Türkiye (Son Dakika) Eski eşe pompalı tüfekle infaz

Eski eşe pompalı tüfekle infaz

Paylaş
Eski eşe pompalı tüfekle infaz

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde 57 yaşındaki Veysel A., tekrar birlikte olma isteğini reddeden eski eşi 48 yaşındaki Esme Türk'ü pazar yerinde pompalı tüfekle vurarak öldürdü

Boşandığı eşi Esme Türk ile tekrar barışmak isteyen Veysel A., sürekli olumsuz yanıt aldı. Eski eşinin olumsuz yanıt vermesi üzerine çılgına dönen Veysel A., yanına aldığı pompalı tüfekle onun peşinden gitti.

Veysel A., pazar yerinde önünü kestiği eski eşi Esme Türk’e ve yanında bulununan kardeşinin eski eşi Meliha Şahin’e art arda ateş etti. Pazar yerinde bulunanlar silah sesleriyle paniğe kapılıp kaçışırken, iki kadın da kanlar içinde yerde kaldı. Ağır yaralanan 2 kadından Esme Türk kaldırıldığı Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı. Aynı hastaneye kaldırılan Meliha Şahin ise tedavi altına alınırken, sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Haberin Devamı


Pazar yerinden kaçmaya çalışan Veysel A., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek bilgi alan Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, "Veysel A. eski eşi olan Esme Türk ve onun yanındaki Meliha Şahin adlı 2 kadına pompalı tüfekle ateş etmek suretiyle ağır yaraladı. Daha sonra yaralılar çağrılan ambulanslarla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Maalesef Esme Türk kurtarılamayarak vefat etti. Diğer yaralı Meliha Şahin ise ameliyata alındı.

Esme Türk’ün yakalanan katil zanlısının eski eşi olduğu, yaralanan Meliha Şahin’in de zanlının kardeşinin eski eşi olduğu yapılan çalışmalarla ortaya çıkarıldı. Savcılığa intikal edilen olayın soruşturması sürüyor" dedi.

Ferudun ALTUNTAŞ/ FATSA (Ordu), (DHA)

Haberin Devamı