Türkiye (Son Dakika) Eski eşi öğretmene kurşun yağdırdı

Eski eşi öğretmene kurşun yağdırdı

Paylaş
Eski eşi öğretmene kurşun yağdırdı

Giresun'da, sabah okula gitmek için evden çıkan Edebiyet öğretmeni 43 yaşındaki F. T.'ye, boşandığı eşi 51 yaşındaki Mehmet Ergün tabancayla kurşun yağdırdı

Kolları, bacakları ve karnına isabet eden 5 kurşunla ağır yaralanan 2 çocuk annesi F.T. hastanede tedavi altına alınırken, kaçan Ergün’ü yakalamak için polis harekete geçti. Olay Çıtlakkale Mahallesi’nde bugün saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Giresun Fatih Ticaret Meslek Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yapan .F. T., okula gitmek için evden çıktı.

Haberin Devamı

Yürümeye başlayan F. T.’nin yolunu kesen boşandığı eşi Mehmet Ergün belinden tabancasını çıkardı. Ergün, paniğe kapılan eski eşi F. T.'ye kurşun yağdırdı. Kolları, bacakları ve karnına isabet eden 5 kurşunla ağır yaralanan T., yardımına koşan komşuları tarafından kaldırıldığı Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İki çocuk annesi F. T.’nin durumunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Bu arada kendisinin de öğretmen olduğu belirtilen ve olaydan sonra kaçan Metin Ergün’ün yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Hakan KABAHASANOĞLU/DHA