Türkiye (Son Dakika) Eski eşinin sevgilisi tarafından öldürüldü

Eski eşinin sevgilisi tarafından öldürüldü

Paylaş
Eski eşinin sevgilisi tarafından öldürüldü

Adana'da 30 yaşındaki Ersen İlhan, boşandığı eşi ile birlikte olduğunu öğrendiği 28 yaşındaki Yunus Deveci ile kavga etti. Birbirlerini bıçaklayan İlhan öldü, Deveci ise yaralandı

İddiaya göre, minibüs şoförlüğü yapan Ersen İlhan, eski eşi ile sevgili olduklarını öğrendiği garson Yunus Deveci’yi çalıştığı merkez Seyhan İlçesi Tellidere Mahallesi’ndeki restoranın önünde beklemeye başladı.

Haberin Devamı

Gece saat 03.00’te işyerinden çıkan Deveci ile Ersen İlhan arasında çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Deveci ile İlhan birbirini bıçakladı. Gece kavga sesine uyanan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.

AMBULANSTA KALBİ YENİDEN ÇALIŞTIRILDI AMA..

İlhan, minibüsüne asılan bir fotoğrafının üzerine şu satırları yazmıştı: Herkes fazlasıyla sevmiş, ben eksikleriyle de sevdim oysa..

Ağır yaralanan İlhan, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, Deveci ise Adana Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ambulansta kalbi duran ve yeniden çalıştırılan İlhan, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İlhan’ın göğsüne aldığı bıçak darbesinin kalbine isabet ettiği belirtildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Deveci ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili Yunus Deveci, 17 yaşındaki M.E. ile adı açıklanmayan bir kişi gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı