Magazin 'Eski eşlerime laf söyletmem'

'Eski eşlerime laf söyletmem'

Paylaş
'Eski eşlerime laf söyletmem'

Mehmet Ali Erbil, kendisine boşanma davası açan Tuğba Erbil'e yanıt verdi

Mehmet Ali Erbil’in 5 yıllık eşi, oğlu Ali Sadi’nin annesi Tuğba Erbil “Tazminat olarak oğlumuz Ali Sadi’ye aylık 7500 TL, kendim için de 30 bin TL istemem suç mu? Kumara gecede 100 bin TL veren adama ayda 40 bin TL nafaka çok mu? Mehmet Ali ayrıldığı eşlerine destek oluyor. Çünkü onlar arayıp ağlıyorlar. Mehmet Ali’ye bağımlılar” açıklamasını yapmıştı.

Mehmet Ali Erbil henüz boşanmadığı Tuğba Erbil’e şu cevabı verdi: Hiçbir eşim ardımdan ağlamadı. Hepsi gururlu kadınlar. Hepsi dostum. Çocuklarımın anaları hakkında kimse konuşamaz. Hiçbir eşimi mağdur edecek karakterde değilim. Mahkeme sonucuna göre; Tuğba Erbil de hakkını alacak.

Gecede 100 bin TL harcıyor iddiası

Mehmet Ali Erbil kumarda gecede 100 bin TL kaybettiği iddiasını da yalanladı. Bu kadar zengin bir adam olmadığını sözlerine ekleyen Erbil “Paradan, maldan söz etmek kimseye yakışmıyor. Tuğba ile aşk evliliği yaptım.

Sözleşmeye gerek görmedim. Bundan pişman değilim. Ortada oğlumuz var. Yarın bu çocuk google’a girip anne ve babası birbirleri hakkında ne konuşmuş öğrenecek. Hem Ali Sadi hem de mahkemeye olan saygımızdan susmamız gerekiyor.

Ali Sadi’nin kılına zarar gelsin istemiyorum. Çocuğum için ne gerekiyorsa harcayacağım. Tuğba Hanım’ı da mağdur etmeyeceğim. Ama bu sözlerle onun da beni mağdur etmemesi lazım” dedi.

İddialara yanıt vermediler

Tuğba Erbil “Eski eşleri ağlayıp Mehmet Ali’den para istiyor” deyince gözler Mehmet Ali Erbil’in eski eşlerine çevrildi.

Muhsine Kamiloğlu, Nergis Kumbasar ve Sedef Altuntaş iddiya cevap vermedi. Tuğba Erbil, Mehmet Ali Erbil’den ayda 40 bin TL’lik nafakanın yanısıra 3 milyon TL tazminat, Bodrum’daki yazlığı, Astoria’daki penthouse daireyi, Levent’teki villayı istiyor.

2

Haberin Devamı