Spor Eski kaptanlardan 66 yıllık stada hüzünlü veda

Eski kaptanlardan 66 yıllık stada hüzünlü veda

Paylaş
Eski kaptanlardan 66 yıllık stada hüzünlü veda

Bursaspor'un bugüne kadar görev yapan takım kaptanlarından Mesut Şen, Sedat Özbağ, Sedat Özden, Beyhan Çalışkan ve Ömer Erdoğan, "Timsah Arena"nın tamamlanmasının ardından yıkımına başlanan 66 yıllık Atatürk Stadı'nda bir araya geldi

Bursaspor'un eski takım kaptanları Mesut Şen, Sedat Özbağ, Sedat Özden, Beyhan Çalışkan ve Ömer Erdoğan, "Timişe kısa bir yolculuk yaptı.


"Bu stadın da sonu böyleymiş''


Bursaspor'un kurulduğu 1963 yılından 1973 yılına kadar yeşil-beyazlı formayı terleten, o dönemde attığı çalımlar ve yaptığı asistlerle futbolseverleri kendisine hayran bırakan Mesut Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, stada girdiğinde çok hüzünlendiğini söyledi. Yeşil çimlere ayak bastığında anılarının bir rüya gibi gözünün önünden geçtiğini anlatan 72 yaşındaki efsane oyuncu, "Bu stadın da sonu böyleymiş. Burası aslında büyütülüp daha modern hale getirilebilirdi. Şehrin en güzel yeriydi burası. Yazık oldu ve üzülüyoruz. Eski günler aklımıza geldi. Eski günlerimiz çok çok güzelmiş." dedi.



Atatürk Stadı'nda neşeli ve üzüntülü bir çok anısının bulunduğunun altını çizen Mesut Şen, bu statta attığı bir golü ise hiç unutamadığını kaydetti. Mesut Şen, Atatürk Stadı'nda tüm maçların güzel geçtiğini ancak aralarındaki rekabet dolayısıyla Eskişehirspor müsabakalarının çok çekişmeli olduğunu belirterek, " Bir gün burada karlı bir sahada Eskişehirspor'u 3-0 yendik. Maçta 2 gol attım. İlk golde kaleci ile karşı karşıya kaldım. Vurur gibi yaptım kaleci atladı. Defans oyuncusu kayarak bana doğru geliyordu, vurmadım topu geri çektim. Savunma oyuncusu kayarak kaleye girdi. Üçüncüsünde vurdum ve gol oldu. Tüm tribünler ayağa kalktı. Bu golü hiç bir zaman unutamam." diye konuştu.

Haberin Devamı