Türkiye (Son Dakika) 'Eski kocam dövdü' diye karakola gitti ama...

'Eski kocam dövdü' diye karakola gitti ama...

Paylaş
'Eski kocam dövdü' diye karakola gitti ama...

Esenyurt'ta, eski kocası tarafından dövüldüğünü iddia ederek mağdur sıfatıyla gittiği karakolda ifade veren Dürdane T. adlı kadının, Adana'da görülen bir cinayet davasından dolayı hakkında 8 yıl 10 ay hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Dürdane T. polis tarafından gözaltına alınarak cezaevine gönderildi

Esenyurt’ta 3 çocuğu ile birlikte oturan Dürdane T., polise ihbarda bulunarak eski eşi tarafından darp edildiğini söyledi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Dürdane T.’nin yüzünde ve vücudunda çok sayıda darp izi bulunduğu tespit edildi. Hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından Dürdane T. evine döndü.

KARAKOLDA ŞOK...

Yediği dayağın ardından kardeşinin evinde kalmaya başlayan Dürdane T., daha sonra şikayet için gittiği karakolda büyük bir şok yaşadı. Karakolda dayak olayıyla ilgili ifadesi tamamlanan Dürdane T.’nin, yasa gereği yapılan UYAP sorgusunda, Adana’da görülen bir davada hakkında 8 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.

Bu gelişme üzerine, mağdur sıfatıyla karakola gelen Dürdane T. gözaltına alındı. Dürdane T.’nin bir cinayet davasıyla ilgili yargılanıp ceza aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı


Ali AKSOYER / İstanbul, (DHA)