Türkiye (Son Dakika) Eski sevgiliden ikinci kundaklama

Eski sevgiliden ikinci kundaklama

Paylaş
Eski sevgiliden ikinci kundaklama

Aydın'da, Hüseyin Y.'nin, barışma teklifine olumsuz cevap veren eski sevgilisi, evli Gökçen Y.'nin otomobilini kundakladığı iddia edildi. Polis, daha önce de genç kadının otomobilini kundaklayan Hüseyin Y.'yi arıyor

Olay, bugün saat 05.30 sıralarında Doğu Gazi Bulvarı’nda meydana geldi. Park halinde bulunan Gökçe Y.’ye ait 06 D 7108 plakalı otomobilin yandığını gören çevredekiler durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Haberin Devamı

Kısa süre içinde olay yerine gelen polis, çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri de yanan otomobili söndürdü. Otomobilin ön kısmında maddi hasar meydana geldi.

Aracın sahibi Gökçe Y., otomobilinin eski sevgilisi Hüseyin A. tarafından kundaklandığını iddia etti. Polisin yaptığı araştırmada, bahse konu otomobilin iki ay önce Hüseyin A. tarafından bir kez kundaklama teşebbüsünde bulunulduğu, bir kez de kundaklandığı ortaya çıktı.

Hüseyin A.’nın barışma teklifini reddeden ve başka biriyle evlenen Gökçe Y.’yi birkaç gün önce telefonla aradığı ve tekrar buluşmak istediğini de tespit eden polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak Hüseyin A.’yı yakalamak için çalışma başlattı.


Cem ULUCAN/AYDIN, (DHA)

Haberin Devamı