Türkiye (Son Dakika) Eski sevgilisinden eşyalarını istedi canını aldılar!

Eski sevgilisinden eşyalarını istedi canını aldılar!

Paylaş
Eski sevgilisinden eşyalarını istedi canını aldılar!

Konya'da 3 çocuk annesi Rukiye T., iddiaya göre sevgilisi İbrahim D. ve onun 3 arkadaşına, eski sevgilisi Hüseyin Kayan'dan kendine ait eşyalarını almasını istedi. İbrahim D. ve 3 arkadaşı da ormanlık alana çağırdıkları Hüseyin Kayan'ı öldürdü. İbrahim D. ve 3 arkadaşı tutuklandı, Rukiye T. serbest bırakıldı

Olay, geçen Salı günü saat 19.00 sıralarında Konya-Beyşehir Karayolu’nun 10’uncu kilometresindeki ormanlık alanda meydana geldi. İddiaya göre bir barda garson olarak çalışan Rukiye T. (33), sevgilisi İbrahim D. (25), sevgilisinin arkadaşları Mecit D. (26), Taha Yasin B. (26) ve Ramazan E. (25) ile birlikte Akyokuş Mevkii’ndeki ormanlık alanda alkol almaya başladı.

Bu sırada Rukiye T.’nin cep telefonuna eski sevgilisi Hüseyin Kayan’dan (26), ’Eşyalarını gel al, yoksa satacağım’ yazılı mesaj geldi. Mesajı okuyan Rukiye T., sinirlenip ağlamaya başladı. Ardından yeni sevgilisinden eşyalarını alması konusunda yardım istedi. Bunun üzerine sevgilisi İbrahim D.’nin arkadaşı Mecit D., Hüseyin Kayan’ı, telefonla arayıp, konuşmak için ormanlık alana çağırdı.

DEMİR SOPALARLA DÖVÜP BIÇAKLAMIŞLAR

Hüseyin Kayan da, bir kaç arkadaşıyla Akyokuş Mevkii’ne gelip, yol kenarında Mecit D. ile buluştu. Mecit D., Kayan’ın arkadaşlarına orada beklemelerini söyleyip Kayan ile birlikte ormanlık alanda kendilerine bekleyen İbrahim D. ve arkadaşlarının yanına gitti. İbrahim D., Hüseyin Kayan’la tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre, İbrahim D., otomobilinden aldığı demir parçasıyla Kayan’a saldırdı.

Taha Yasin B. de başka bir sopayla Hüseyin Kayan’a vurdu. Başına aldığı darbelerle sersemleyen Hüseyin Kayan’a, iddiaya göre bu kez Mecit D., bıçakla saldırdı.

'GİDİN ARKADAŞINIZI ALIN YOKSA ÖLECEK...'

Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan Hüseyin Kayan kanlar içinde yere yığıldı. İbrahim D. ve arkadaşları da Kayan’ı orada bırakıp kaçtı. Yol kenarında bekleyen Kayan’ın arkadaşlarına da "Gidin arkadaşınızı alın yoksa ölecek" diyerek olay yerinden uzaklaştılar.

Arkadaşları kanlar içinde yerde yatarken buldukları Hüseyin Kayan’ı otomobille Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü. Tedavi altına alınan Kayan, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Polis, Kayan’ın arkadaşlarının ifadesinden yola çıkarak Rukiye T., sevgilisi İbrahim D. ve 3 arkadaşını evlerinde gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorguya alınan şüphelilerden Mecit D., Hüseyin Kayan’ı kendisinin bıçaklamadığını öne sürdü. Ancak arkadaşları Kayan’ı Mecit D.,’nin bıçakladığını iddia etti. Şüpheliler sorgularının ardından dün adliyeye sevk edildi. İbrahim D. ve 3 arkadaşı, ’kasten adam öldürme’ suçundan tutuklanırken, ’azmettirmek’ suçundan gözaltına alınan Rukiye T., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hasan DÖNMEZ / DHA

2

Haberin Devamı