Gündem Eskişehir Emniyet Müdürü yaşamını yitirdi

Eskişehir Emniyet Müdürü yaşamını yitirdi

Paylaş
Eskişehir Emniyet Müdürü yaşamını yitirdi

Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru, yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü

Bir süredir rahatsız olan ve Eskişehir Acıbadem Hastanesi’nde tedavi altında tutulan Kuru, dün gece sağlık durumunun bozulması üzerine aynı hastanenin Yoğun Bakım Servisi’ne kaldırılmıştı. Yapılan bütün müdahalelere rağmen Naci Kuru’nun öğlen saatlerinde hayatını kaybettiği bildirildi.

Haberin Devamı

NACİ KURU KİMDİR?

Naci Kuru, ilk ve ortaokul öğrenimini Adapazarı'nda tamamladı. Polis Koleji ve Polis Akademisini bitirdikten sonra 1984 yılında Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı. Naci Kuru sırasıyla Uşak, Eskişehir, Malatya'da görev yaptıktan sonra 1993-1996 yılları arasında İsviçre-Bern Büyükelçiliğinde Güvenlik Ateşeliği görevinde bulundu.

Evli ve 2 çocuk babası olan Naci Kuru, 1997 yılında 4.Sınıf Emniyet Müdürü olarak Bursa'ya atandı. Güvenlik, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinde bulunduktan sonra Bursa ve İzmir illerinde 5 yıl Asayiş Hizmetlerinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürütttü.

2008 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi etti. İzmir Bölgesi Polis Başmüfettişliği görevini yürütürken 20 Aralık 2008' de Ağrı İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Kuru, 2 yıl Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü görevinden sonra 22 Aralık 2010 tarihinden itibaren Eskişehir İl Emniyet Müdürü olarak görev yapıyordu.

Haberin Devamı