Spor Eskişehir Skibbe ile sözleşme imzaladı

Eskişehir Skibbe ile sözleşme imzaladı

Paylaş
Eskişehir Skibbe ile sözleşme imzaladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da, Alman Teknik Direktör Michael Skibbe ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı

Eskişehirspor’un ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya’nın Serik İlçesi’ne bağlı Belek turizm merkezindeki Club Bellis Otel’de, Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan ve Teknik Direktör Michael Skibbe’nin katıldığı imza töreni düzenlendi. Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Eskişehirspor tarihinde yeni bir sayfa açıldığını belirterek, Skibbe’nin yarım kalan işi tamamlamak için geldiğini söyledi.

Haberin Devamı

’GEÇMİŞ GEÇMİŞTE KALDI HEDEF YARINLAR’

Eski Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’a kulübe verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Hoşcan, Skibbe’nin camiaya hayırlı olmasını temenni etti. Eskişehirspor’un puan olarak bulunduğu noktadan hoşnut olmadıklarını kaydeden Başkan Hoşcan, "Bunları aşacağımıza inanıyoruz. Lige renk katan, duruşuyla yapısıyla ilkeleriyle bütün olan Eskişehirspor’un ikinci yarıda çok daha iyi yerlere geleceğinden en ufak endişemiz yok. Geçmiş geçmişte kaldı, hedefimiz yarınlar. Yarınlara da umutla ve iyi niyetlerle bakacağız. Önümüzün aydınlık olacağına inanıyorum" dedi.

’BİTİREMEDİĞİM İŞ İÇİN BURAYA GELDİM’

Teknik Direktör Michael Skibbe ise 3 yıl önce de Eskişehirspor’da görev yaptığını hatırlatarak, Eskişehirspor’a geri döndüğü için mutlu olduğunu belirtti. O dönem kulübün mali durumuna bakıldığı zaman belirledikleri hedefe ulaşmalarının mümkün görünmediğinin altını çizen Skibbe, "Görev yaptığım 6 aylık dönemde Mesut Hoşcan ile güzel bir dostluk kurduk. 3 yıl önce burada başlattığım ama bitiremediğim iş için buraya geldim. Bunun öncelikli sebebi de Mesut Hoşcan’ın bana verdiği güven" diye konuştu.

Haberin Devamı

’GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ’

Takım olarak öncelikli hedeflerinin alt sıralardan kurtulmak olduğuna dikkati çeken Michael Skibbe, gelecek sezonun da hazırlıklarını yaparak her takımla mücadele edebilecek güce gelmek istediklerini vurguladı. Bu hedef doğrultusunda gece gündüz çalışacaklarını söyleyen Skibbe, mevcut kadroyla iyi bir birliktelik oluşturacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

’TRABZONSPOR İLE ANLAŞTIK’

Toplantıda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin transferiyle ilgili şunları söyledi: "Erkan Zengin, Eskişehirspor’da Erkan olmuştur. Biz Trabzonspor’la her konuda anlaştık. Trabzonspor kendisiyle görüşüyor. Tahmin ediyorum bir, iki gün içerisinde bu iş halledilir. Biz Trabzonspor’dan Emre Güral’ı istedik, kulübünden izin aldık. Şu anda kampımızda. Gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra Emre Güral’ı Eskişehirspor’a transfer edeceğiz."

Haberin Devamı

DHA