Merkez Eskişehir'de esnaf ve sanatkarlara indirimli elektrik

Eskişehir'de esnaf ve sanatkarlara indirimli elektrik

Paylaş
Eskişehir'de esnaf ve sanatkarlara indirimli elektrik

Eskişehir'de esnaf ve sanatkarlara indirimli elektrik

ESKİŞEHİR, (DHA) - Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESESOB) ve Coorbiz firması arasında esnaf ve sanatkarların indirimli elektrik, güneş enerjisi, araç kiralama, yazılım çözümleri gibi diğer kurumsal ürün ve hizmetlerden uygun bir şekilde yararlanmasını sağlayan protokol imzalandı.

ESESOB’da gerçekleştirilen imza törenine, ESESOB Başkanı Ekrem Birsen ve birliğe bağlı odaların başkanlarının yanı sıra, Coorbiz üst yönetimi ve Eskişehir bölge ekibi katıldı. Protokol ile Eskişehir esnafının birçok kurumsal ürün ve hizmetten uygun koşullarda ve yaygın bir şekilde yararlanması hedefleniyor. ESESOB Başkanı Ekrem Birsen, "Esnaf ve sanatkarlarımızın çağın gereksinimlerine uyum sağlamasına yardımcı olmak, kurumsal şirketlerin kullandığı ürün ve hizmetleri uygun şartlarda esnafımıza da sağlamak amacı ile buradayız” diye konuştu.

Coorbiz Genel Müdürü Koray Akhan ise “Coorbiz’in iş ortaklarının ürün ve hizmetlerinden tüm Eskişehir esnafının faydalanabilmesi birinci önceliğimiz. Bunun için Eskişehir bölge ekibimiz ile elimizden gelen desteği göstereceğiz” dedi.

Haberin Devamı