Eskişehir Eskişehir’in tanıtımına katkıda bulunanlara ödülleri verildi

Eskişehir’in tanıtımına katkıda bulunanlara ödülleri verildi

Paylaş
Eskişehir’in tanıtımına katkıda bulunanlara ödülleri verildi

Eskişehir’in tanıtımına katkıda bulunanlara ödülleri verildi

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Sanayi Odası’nın (ESO) katkılarıyla Eskişehir Tanıtım Grubu (ETG) tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 6’ncısı düzenlenen 'Yunus Emre 2019 Ödül Töreni' yoğun bir katılımla yapıldı.

ESO Toplan Salonu’nda törende spordan siyasete birçok isim ödül aldı. Tören programına; Vali Özdemir Çakacak, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici, Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı, Harun Karacan, Jale Nur Süllü, Metin Nurullah Sazak, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Tanıtım Grubu Başkanı Orhan Arat, Ünlü iş adamları Can Kıraç ve İnan Kıraç ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Vali Çakacak, “Eskişehir, eğitimli insanıyla, ufku açık teknolojiyi inovasyonla birleştirmiş ve dünyayla rekabet eden sanayicisiyle, devletimizin devasa kamu yatırımlarıyla birlikte gerçekten Anadolu'nun parlayan bir yıldızı. Bizler, Eskişehir'imizin yöneticileri olarak sayın milletvekillerimizle kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşu olan odalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, yerel yönetimlerimizle kısacası ilimizin tüm dinamikleriyle birlikte Eskişehir'in bugün geldiği noktayı iyi bir yer olarak görüyor, fakat bunu yeterli bulmuyoruz. Ve bu parlayan yıldız ileride daha da parlayacak. Eskişehir'imiz raylı sistemlerden havacılığa, imalat sanayine açıkçası her sektörde adından övgüyle söz ettirecek bir şehir" dedi.

Konuşmalardan sonra Eskişehir’in tanıtımına katkıda bulunanlara ödülleri verildi. Vali Özdemir Çakacak, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Ankara milletvekili Mustafa Destici, Eskişehir milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı, Harun Karacan, Jale Nur Süllü, Metin Nurullah Sazak, ESO Başkanı Celallettin Kesikbaş, Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ile Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Yüzücü Sümeyye Boyacı ödül alan isimlerden oldu. Ünlü iş adamları Can Kıraç ve İnan Kıraç ise törende onur ödülü takdim edildi.

Haberin Devamı