Spor Eskişehirspor'dan Egemen Korkmaz bombası

Eskişehirspor'dan Egemen Korkmaz bombası

Paylaş
Eskişehirspor'dan Egemen Korkmaz bombası

Erkan Zengin, Semih Şentürk, Ofoedu ve Bruno gibi flaş transferlere imza atan Kırmızı-Siyahlılar, bir bomba daha patlatıyor. Es Es, Fenerbahçe'den ayrılıp İsviçre'nin Wil 1900 takımına giden Egemen Korkmaz'ın peşine düştü, görüşmeler başladı

Maddi sıkıntılar, art arda yaşanan hoca değişiklikleri ve beklenmedik sonuçlarla Süper Lig’e veda eden Eskişehirspor, geri dönüş için adeta ant içmiş durumda.

Haberin Devamı

Başkan Halil Ünal yönetiminde yeniden ayağa kalkmaya hazırlanan ve bu kapsamda kadrosunu Süper Lig’in yıldız isimleriyle dolduran Es Es, bir flaş ismi daha gündemine aldı.

Bursa, Trabzon, Beşiktaş ve son olarak Fenerbahçe’de forma giydikten sonra İsviçre’nin Wil 1900 takımına transfer olan tecrübeli stoper listeye alındı. Bir süredir Fenerbahçe’nin genç savunmacısı Hakan Çinemre’yle görüşen, hatta transferi bitirme aşamasına getiren Eskişehir yönetimi, son anda Vitor Pereira’dan veto yemişti.

Ailesi dönmek istiyor

Bunun üzerine yeni isimlere yönelen Kırmızı Şimşekler, menacerler aracılığıyla Egemen’e mesaj yolladı. Geçen sezon başından bu yana İsviçre ekibinde forma giyen Egemen’in, teknik direktörü Uğur Tütüneker’e ailevi nedenlerden dolayı dönmek istediğini ilettiği, Eskişehir’den gelen teklife de sıcak baktığı ifade edildi.

Haberin Devamı