Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ateş'ten bir hainlik daha

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ateş'ten bir hainlik daha

Paylaş
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ateş'ten bir hainlik daha

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116. bölüm fragmanı yayınlandı. EDHO yeni bölümde Tipi'nin başına neler geldiği hala gizemini korurken Ateş yolun sonuna yavaş yavaş geliyor. Fakat hainliğini ilerleten Ateş, Emine'yi alıkoyuyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 116. bölümü yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında hala Tipi'nin ölüp ölmediği bilinmiyor. Fakat ihanetin asıl sorumlusunun Ateş olduğu geç de olsa ortaya çıkıyor. Yavaş yavaş yolun sonuna gelen Ateş bu sefer de Tipi'nin ablası Emine'yi kaçırıyor. Bu durum Çakırbeylileri fena halde sinirlendirirken Hızır tekrar sahaya dönmeye hazırlanıyor. Öte yandan Alparslan ile İlyas arasındaki buzlar da eriyeceğe benziyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İlyas, itaatsizlikle suçlayarak, sildiğini söylediği Alparslan'ı, otelinde dahi görmek istemiyordur. Hızır da iki Çakırbeyli arasındaki anlaşmazlıktan rahatsızdır. Köşesine çekildikten sonra, ailenin reisi olarak tayin ettiği İlyas'a yapılan hatayı kendine yapılmış kabul eder. Alparslan, amacının ailesini korumak olduğunu söylese de, böyle bir savunmanın Hızır için bir geçerliliği yoktur. Alpaslan yine de sınırları zorlamak zorunda olduğunu düşünmektedir. Fedailere net bir mesaj yollar: Ya haini verin ya da ben yokum! İzzet'in önündeki engelleri tek tek ortadan kaldıran Ateş için çember daralmıştır. İlyas dört bir yandan saldırırken, İzzet ve Ateş tekrar bir araya gelerek, ortaklıklarını devam ettirebilmek adına büyük bir oyun hazırlar. Herkesin yıkımına neden olabilecek bu oyunun kurbanı ise Tipi olacaktır...

Haberin Devamı