Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO 163. bölüm fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO 163. bölüm fragmanı

Paylaş
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO 163. bölüm fragmanı

Hain açığa çıkıyor... Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Burak Sergen ve Yunus Emre Yıldırımer’in rol aldığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm ile ekranlarda. Hızır Ali, hırsını Alparslan’dan çıkarır. Altan’dan sonra sıra Nasuh ve Feyyaz’a gelir. Nasuh, Kepelilerle işbirliği yapar. Tipi ve Rafet, Nasuh ile görüşen Feyyaz’ı yakalayıp Hızır’a teslim eder. Feyyaz, hain olduğunu inkar ederek oğlunun ölümü pahasına gerçekleri söylemez. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm fragmanı yayınlandı. EDHO 163. bölüm fragmanı ve diziyle ilgili detaylar haberimizde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm özeti: Tufan ile Hızır'ın işbiriliği işe yaramış Altan gibi bir beladan sonunda kurtulmuşlardır. Hızır'ın en yakınlarıyla dahi paylaşmadığı gizli planı, anne ve babasının ölüm korkusunu yaşamış olan Hızır Ali'yi çok sinirlendirir. Ona güvenilmediğini ve bir teste tabi tutulduğunu düşünen Hızır Ali, bu durumdan Alparslan'ı sorumlu tutacak ve tüm öfkesini ona yansıtacaktır. Altan'dan sonra sıra Nasuh ve onunla birlikte hareket eden Feyyaz'a gelir.

Haberin Devamı

Nasuh elini kuvvetlendirmek için paralarını dolaylı yoldan da olsa kaptırdığı Kepellerle işbirliği içine girmek için kolları sıvar. O paralar karşılığında Çakırbeylilere karşı birlikte savaşacaklardır. Feyyaz ise masada ikili oynamaya devam etmektedir. Anlaşmaya oturduğu diğer masanın güçlü bir isminde, etrafındaki aileler de dahil olmak üzere Çakırbeylilerin biteceği sözünü alır.

Öngörüleriyle hareket eden Alparslan, risk altındaki herkesi biran önce güvenli bir alana göndermek ister. Bu kararın nedeni ise çok geçmeden acı bir şekilde anlaşılacaktır. Nasuh'la olan görüşmesi sonrasında kıskıvrak yakalanarak, onunla ilgili kararı verecek olan Hızır'a teslim edilir. Feyyaz hain olduğunu inkar ederek durumu düzeltebileceğini düşünecek ve oğlunun ölümü pahasına gerçekleri söylemeyecektir.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm fragmanı yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm fragmanı izle