Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94. Bölüm (EDHO son bölüm izle)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94. Bölüm (EDHO son bölüm izle)

Paylaş
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94. Bölüm (EDHO son bölüm izle)

ATV'de yayınlanan ve sevilerek izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94. bölümü bu hafta yayınlanacak. Peki hemen ardından 95. bölüm fragmanı yayınlandı mı? soruları da gelmeye başlayacak. Her bölmüyle izleyicilere büyük bir heyecan yaşatan EDHO yeni bölümü fragmanında Hızır Çakırbeyli'nin evinden bir ceset çıktığı görüldü. Akıllara Hızır acaba öldü mü? soruları geldi. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94. son bölüm ve yeni bölüm fragmanı haberimizde yer almaktadır.

Salı gecelerine damgasını vuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94. bölümüyle ekranlara geldi. EDHO'nun hemen arkasından 95. bölüm fragmanı yayınlanması bekleniyor. Peki 94. bölümde ne olacak? Herkesi ölümle burun buruna getiren büyük planda sona yaklaşılırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey zamanlamadır. Çakırbeyli Ailesi'nin içine yerleştirilmiş düşmanlar tek tek kendini açık etmeye başlamış, Yalçın'ın ele geçirilmesiyle de önemli bilgilere ulaşılmıştır. Kurduğu oyunun ortaya çıkmasına ramak kaldığını fark eden Hasan, içerideki adamlarına harekete geçme emrini verir. Hızır ise tehlikenin farkındadır, Ünal Kaplan ve Ceylan'ı dikkatli hareket etmesi uyarır. Hızır'ın göz ardı etmemesi gereken asıl şey ise şimdiye kadar gücünü küçümsediği Selda ve Candan'ın özel yetiştirilmiş tetikçiler olmasıdır. EDHO'nun son bölümde neler olacağı merak konusu olurken 95. bölüm fragmanı da yayınlandı mı yayınlanmadı mı diye araştırılıyor.


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 94. BÖLÜM

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94. bölüm Salı akşamı saat 20.00'da ATV'de yayınlanacak. Yeni bölüm fragmanı ve son bölümü zilemek için haberimizde bulunan linki tıklayabilirsiniz.



TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SELDA ÇAKIRBEYLİLERİ BİTİRME GÖREVİNİ ÜSTLENİYOR

Hızır ve Ünal Kaplan, ortak düşmanları ortaya çıkarmak amacıyla çıktıkları yolda çok önemli bir isim olan Güneş'e vararak büyük bir başarı elde etmişlerdir. Bu yolda onlara ayak bağı olan herkesin sırayla yok edilmesinin zamanı gelmiştir. Bunlardan en önemlisi, aileye sızarak Çakırbeylileri içerden bitirme görevini üstlenen Selda'dır.

Hızır'ın planlarından biri de el koydukları tırın içine saklanan Alparslan sayesinde Güneş'in mekanını belirleyip baskın yapmaktır. Tırın götürüldüğü yerin bir depodan daha fazlası olduğunu öğrenen Çakırbeyliler, ulaştıkları bu önemli bilgiyle vakit kaybetmeden harekete geçerler. Öncesinde, evde konuşulanlardan herkesin Şahin Ağa'nın mekanında toplanacağı bilgisini edinen Selda, bu bilgiyi Ekrem'le paylaşmakta geç kalmaz. Her iki tarafın da karşılıklı kuracağı pusular yüzünden yaşanacak yeni kayıplar kaçınılmaz olacaktır.



EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 95. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

ATV ekranlarının soluksuz izlenen dizisi EDHO 95. bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde olacaktır.



Haberin Devamı