Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı? Ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı? Ne zaman yayınlanacak?

Paylaş
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı? Ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz salı günleri ekrana geliyor. Fakat iki haftadır ekranlarda yok. Bunun nedeni ocak ayında kanalların reklam alamaması... Peki bu akşam EDHO yayınlanacak mı?

Salı günleri ilgiyle izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 122. bölümü iki haftadır ekrana gelmiyor. Sadece EDHO değil TRT haricindeki birçok dizi yayınlanmıyor. Bunun sebebi kanalların ocak ayında reklam alamaması... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz takipçileri dizinin u akşam yayınlanıp yayınlanmayacağını aratırken bir yandan da "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman yayınlanacak?" sorusuna yanıt arıyor.

Haberin Devamı

EDHO NE ZAMAN YAYINLANACAK?

TRT dışındaki kanallar, reklam sıkıntısı nedeniyle ortak bir karar alarak ocak ayının ilk üç haftası dizi yayınlamama kararı aldı. Bu süreç ele alındığında Eşkıya DÜnyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünün 22 Ocak Salı günü yayınlanması bekleniyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çakırbeylilerin yakasını bırakmayan Mesut, devletin gücünü kötüye kullanarak İlyas'ın sonunu hazırlayan bir tuzak hazırlar. Cengiz'i resmi olarak istihbaratta görev alma vaadiyle kandırarak İlyas'ın aleyhine tanıklık etmesini sağlayacaktır. Tuncay'ın ölümü başta olmak üzere yapılan tüm eylemlerin sorumlusu olarak tutuklanan İlyas, artık bir çıkış yolu kalmadığının farkındadır. Mesut, kurduğu oyunla, içeride İlyas'ı dışarıda ise Alparslan'ı bitirme peşindedir. Ailesini dağıtacak olan bu oyunu bozmak için harekete geçen Hızır, kendi çıkarları uğruna bulunduğu konumu istismar eden vatan haininin karşısına dikilir. Bir meydan okuma yarışına dönüşen görüşme, ikilinin birbirine gözdağı vermesinden öteye geçemez. Hiçbir tehdide boyun eğmeyecek olan Hızır'ın, kardeşinin canını kurtarmak için artık yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Haberin Devamı