Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölüm bu akşam neden yok? Niçin yayınlanmıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölüm bu akşam neden yok? Niçin yayınlanmıyor?

Paylaş
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölüm bu akşam neden yok? Niçin yayınlanmıyor?

Her salı ekrana gelen Eşkıyaya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam ekrana gelmiyor. Dizinin yayınlandığı saatlerde "Marslı" filmi yayınlanacak. Şimdi EDHO fanları aynı soruya cevap arıyor: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) bu akşam neden yok?

Yeni yılın ilk gününde Eşkıya Dünya Hükürdar Olmaz'ın yeni bölümü ekranda olmayacak. Yayın akışında ise saat 20.00'de "Marslı" filmi yer alıyor. Dizinin hiçbir bölümünü kaçırmak istemeyen vatandaşlar ise "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bu akşam neden yok?" sorusunu soruyor.

Haberin Devamı

EDGO YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

TRT dışındaki kanallar, reklam sıkıntısı nedeniyle ortak bir karar alarak Ocak ayının ilk üç haftası dizi yayınlamama kararı aldı. Konuya ilişkin oyuncu ve senarist Gülse Birsel'den de açıklama geldi.

Birsel, ""Önemli açıklama: Malumunuz her ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı." dedi.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Çakırbeylilerin yakasını bırakmayan Mesut, devletin gücünü kötüye kullanarak İlyas'ın sonunu hazırlayan bir tuzak hazırlar. Cengiz'i resmi olarak istihbaratta görev alma vaadiyle kandırarak İlyas'ın aleyhine tanıklık etmesini sağlayacaktır. Tuncay'ın ölümü başta olmak üzere yapılan tüm eylemlerin sorumlusu olarak tutuklanan İlyas, artık bir çıkış yolu kalmadığının farkındadır. Mesut, kurduğu oyunla, içeride İlyas'ı dışarıda ise Alparslan'ı bitirme peşindedir. Ailesini dağıtacak olan bu oyunu bozmak için harekete geçen Hızır, kendi çıkarları uğruna bulunduğu konumu istismar eden vatan haininin karşısına dikilir. Bir meydan okuma yarışına dönüşen görüşme, ikilinin birbirine gözdağı vermesinden öteye geçemez. Hiçbir tehdide boyun eğmeyecek olan Hızır'ın, kardeşinin canını kurtarmak için artık yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Haberin Devamı