Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Paylaş
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde İlyas bir koğuşta; Behzat diğer koğuşta yaşam mücadelesi veriyor. Bakalım hangisi sağ kurtulacak?

Çarşamba günleri ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 124. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde İlyas ve Behzat farklı koğuşlarda kalıyor. Behzat'ın adamları İlyas'ı; İlyas'ın adamları ise Behzat'ın işini bitirmek için harekete geçiyor. Hızır, kardeşinin durumu için endişeli...

Haberin Devamı

Ve beklenen oluyor ve koğuşta kavga başlıyor. Her ikisi de ölüm kalım mücadelesi veriyor! Bakalım sağ çıkabilecekler mi?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kollarının arasında can veren dostunun acısıyla Behzat'a olan öfkesi katbekat artan İlyas, biran önce intikamını almak ister. Hızır, kardeşinin canından endişe etmektedir ve akacak kanı durdurması için Alparslan'ı görevlendirir. Dışarıda yapılan sulhun, içeriyi kapsamadığını söyleyen İlyas, abisinin sözünü yerde bırakmak pahasına Alparslan'la iletilen talimatları kabul etmez. Behzat da dışarıdakilerin kendisi adına karar vermesine tepki gösterir. Canlarından önce itibarlarını düşünen hasımların birbirlerine zarar vermelerini engellemek neredeyse imkansızdır. Hızır, hapishaneden gelecek bir kayıp haberini engellemek için Façalı Ailesiyle yaptığı anlaşmaya dostlarını da ikna etmeye çalışır fakat başaramaz. Düşmanlığı devam ettirme konusunda İlyas'la aynı fikirde olan her kimse bundan sonra hem kendi canından hem de İlyas'ın canından sorumlu olacaktır.

Haberin Devamı