Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 113. bölüm fragmanı hala yayınlanmış değil. Hızır'ın ölüp ölmediği hakkında bilgi almak isteyen diziseverler yeni bölüm için sabırsızlanıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 112. bölümünde seyirciyi şoke eden gelişmeler yaşandı. Son bölümde Hızır Ali, dayısının intikamını almak için Muzi'ye bir plan yaptı. Plan başarılı oldu ve Muzi etkisiz hale getirildi. Hızır tam aralarındaki hainin kim olduğunu öğrenecekti ki, Ateş sniper'la Muzi'yi alnından vurdu. Çakırbeyliler olayın şaşkınlığını yaşarken Ateş bu sefer de Hızır'ı sırtından vurdu.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hızır'ın vurulmasının ardından seyirci yeni bölümü merak ediyor. Fakat dizinin 113. bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil. Beklentiler ise fragmanın bugün yarın yayınlanması yönünde... Fragman yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayınız.

EDHO 113. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çakırbeyliler, Muzi'yi bulacaklarını umarak çıktıkları yolda pusuya düşürülmüşken, Davut Ateş'in ellerinden ölüme uğurlanmıştır. Hedef şaşırtarak büyük bir kayba sebebiyet veren düşmanlar, el birliğiyle Hızır ve ailesini bitirmenin peşindedir. Gün geçtikçe intikam hırsı artan Çakırbeylilerin önüne yem olarak atılan Sinan'a nihayet ulaşılır fakat o kadar küçük bir lokma kimsenin gözünü doyurmaya yetmez. Bu ölüm kalım savaşında asıl hedef Muzi iken son yaşanan olaylar okların İzzet'e dönmesine neden olacaktır. Dayısının intikamını almak için Hızır'dan önce yola koyulan Hızır Ali, yaptığı planla kendi canını tehlikeye atar. Tüm olanların sorumlusu sayılan Muzi, bir Çakırbeyli'yi ele geçirme fırsatını kaçırmayacaktır. Her geçen gün yaptıklarıyla onu dost bilenlerin güvenini kazanmaya çalışan Ateş'in son planı Cemre ile bir yuva kurmak üzerinedir. Her ne kadar aile kurmak isteyen iyi bir insan izlenimi vermeye çalışsa da en yakınındakilerden biri onun hain olduğunu anlar. Sonu yine felaket getirecek olan bu durum bu kez en çok Emine'nin canını yakacaktır.

Haberin Devamı